Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με επίκεντρο την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Έρχεται επιδείνωση με καταιγίδες και χαλάζι (χαρτης)

Η κακοκαιρία που εκδηλώνεται στη νότια νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, θα συνεχιστεί και σήμερα Τετάρτη (21-10-2020), ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται σταδιακά από την Πέμπτη (22-10-2020).

Διαβάστε επίσης: Η «Γέφυρα των Καραβανιών» στη Σμύρνη είναι η αρχαιότερη σε χρήση. Καθημερινά περνούσαν 800 καμήλες και ήταν συνώνυμη του εμπορίου και των συναναστροφών …

Πιο συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν:

1. Η Κρήτη μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης.

2.

Οι Κυκλάδες, κυρίως οι δυτικές, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

3. Τα Δωδεκάνησα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Τοπικά έντονες βροχοπτώσεις εκδηλώνονται έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 21/10 στην ανατολική και νότια χώρα, με τα ισχυρότερα φαινόμενα, όπως αναμενόταν, να εντοπίζονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου συνοδεύονται από καταιγίδες. Στην επεξεργασμένη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί διακρίνονται με έντονους χρωματισμούς οι πυρήνες καταιγίδων.

Στην εικόνα περιέχεται πίνακας με τα έξι μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως τις 08:45 το πρωί, τα οποία εντοπίζονται στην Κρήτη.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας Pixabay

The post Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με επίκεντρο την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Έρχεται επιδείνωση με καταιγίδες και χαλάζι (χαρτης) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα