Εν μέσω της πανδημίας οι γονείς στις ΗΠΑ ζητούν νταντάδες με προσόντα- Tι αναφέρουν οι New York Τimes σε ρεπορταζ τους

«Η σύγχρονη Μαίρη Πόπινς γίνεται περιζήτητη στη χώρα του Ντόναλντ Τραμπ κυρίως από εύπορα νοικοκυριά» σημειώνουν οι New York Times. Όπως εξηγεί η αμερικανική εφημερίδα εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid 19 οι γονείς ζητούν νταντάδες με προσόντα.

Αυτό συμβαίνει καθώς ενισχύονται οι φόβοι ότι τα παιδιά μπορεί να μείνουν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι κάνοντας τηλεκπαίδευση. Έτσι, οι σύγχρονες οικογένειες αναζητούν νταντάδες, οι οποίες θα έχουν παιδαγωγικές γνώσεις, ώστε να μπορούν εκτός από

την φύλαξη των παιδιών, να τα καθοδηγούν στα μαθήματά τους.

«Οι γονείς γίνονται πιο απαιτητικοί σε ότι αφορά τις δεξιότητες που θα πρέπει να έχουν οι γυναίκες στις οποίες θα εμπιστευτούν τα βλαστάρια τους», επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει: «Ξέρει από savoir vivre, έχει μoυσική παιδεία αλλά και την μαεστρία της πειθούς. Μπορεί να δίνει το γενικό πρόσταγμα στο σπίτι ενώ απουσιάζουν οι γονείς».

Και συνεχίζει : «Καθώς όλο και περισσότερα παιδιά μένουν στο σπίτι, με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά να κλείνουν σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα, οι γονείς βάζουν πιο γερά στην τσέπη για να αποκτήσουν μία σύγχρονη Μαίρη Πόπινς».

«Τις τελευταίες έξι ή οκτώ εβδομάδες έχουμε βομβαρδιστεί με ανάλογα αιτήματα απ’ όλη τη χώρα», υποστηρίζει η Ανίτα Ρότζερς, διευθύνουσα σύμβουλος της «British American Household», υπηρεσίας οικιακού προσωπικού, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : ΑΠΕ ΜΠΕ 

Διαβάστε ακόμα : Τραμπ: «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου». Viral η εξαντλημένη φωνή του από τον κορονοϊό (βίντεο)

The post Εν μέσω της πανδημίας οι γονείς στις ΗΠΑ ζητούν νταντάδες με προσόντα- Tι αναφέρουν οι New York Τimes σε ρεπορταζ τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα