Επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νάπολη με καπνογόνα και κροτίδες

Διαδηλώσεις ενάντια στην απαγόρευση κυκλοφορίας στην Νάπολη ξέσπασαν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου από την έδρα της Περιφέρειας της Καμπανίας, στη Νάπολη, διαμαρτυρόμενοι κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ετέθη σε ισχύ από τις 11 το βράδυ.

"#Hunger and #Poverty are worse than #Coronavirus"

People can't take

it anymore! In #Napoli, Italy citizens go out to protest against #lockdowns imposed by governmenthttps://t.co/Hw3w9yyoKa

— Trish Regan (@trish_regan) October 24, 2020

Διαδηλωτές πέταξαν καπνογόνα και κροτίδες, ενώ αρκετοί πολίτες που δεν τήρησαν την απαγόρευση, συγκεντρώθηκαν και στη παραλιακή λεωφόρο της πόλης. Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πάντως, ο περιφερειάρχης Βιντσέντσο Ντε Λούκα ανακοίνωσε ότι θα κηρύξει την περιοχή σε lockdown, διότι θεωρεί ότι η Καμπάνια και ολόκληρη η Ιταλία «βρίσκονται ένα βήμα πριν την τραγωδία».

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Twitter

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ο αθέατος υπόγειος λαβύρινθος κάτω από τη Νάπολη που ξεκινά από τον Βεζούβιο. Χιλιάδες άνθρωποι κρύφτηκαν στα τούνελ και σώθηκαν στους βομβαρδισμούς

The post Επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νάπολη με καπνογόνα και κροτίδες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα