«Φιλαράκια». Ηθοποιός από τη σειρά αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου

Την μάχη του με τον καρκίνο του προστάτη αποκάλυψε ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του Γκάνθερ στα Φιλαράκια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του 59χρονου σήμερα ηθοποιού στο NBC’s Today, διαγνώστηκε με καρκίνο το 2018, όταν στη διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας, έμαθε ότι είχε προχωρημένο καρκίνο του προστάτη που είχε κάνει μετάσταση στα οστά.

Μετά από μάχη τριών ετών, είπε πως ο καρκίνος  βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Actor James Michael Tyler

(@slate_michael) played Gunther on “Friends” for 10 years, but he was unable to attend the recent cast reunion in person because he’s been battling a serious health issue. Now he’s sharing his news for the first time with @craigmelvin. pic.twitter.com/272tg4Sbvc

TODAY (@TODAYshow) June 21, 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποδύθηκε τον Γκάνθερ, ιδιοκτήτη του Central Perk και αιώνια ερωτευμένο με την Ρέιτσελ, για δέκα χρόνια στην διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Πηγή βίντεο: youtube

Μάλιστα είχε εμφανιστεί μέσω βίντεο στο reunion των Friends, πριν ένα μήνα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

«Ήθελα να είμαι μέρος από όλο αυτό, και αρχικά θα βρισκόμουν στη σκηνή μαζί τους, συμμετέχοντας σε όλους τους εορτασμούς. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν γλυκόπικρο. Χάρηκα πολύ που με συμπεριέλαβαν. Ήταν απόφασή μου να μην συμμετέχω με φυσική παρουσία, αλλά μέσω Zoom, κυρίως επειδή δεν ήθελα να ψυχοπλακώσω τον κόσμο», είπε στην εκπομπή Today.

«Δεν ήθελα να είμαι τύπου, «Α, παρεμπιπτόντως, ο Γκάνθερ έχει καρκίνο»», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε η εξάπλωσή του καρκίνου ξεκίνησε κατά την περίοδο της έναρξης της πανδημίας του κορονοϊού.Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό καρκίνο που έχει κάνει το κάτω μέρος του σώματός του να παραλύσει.

«Στόχος μου τον περασμένο χρόνο φτάσω τα 59α γενέθλιά μου. Ευτυχώς τα κατάφερα, στις 28 Μαΐου. Στόχος μου τώρα είναι να μιλήσω δημόσια για αυτό και να βοηθήσω, να σώσω τουλάχιστον μία ακόμη ζωή μέσα από το προσωπικό μου βίωμα», συνέχισε.

Ο Τάιλερ τόνισε ότι «πολλοί άντρες αν εντοπίσουν το πρόβλημα νωρίς θα μπορέσουν εύκολα να το διαχειριστούν».

«Δεν θέλω άλλοι άνθρωποι να περάσουν από αυτό που πέρασα εγώ, δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία»…

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post «Φιλαράκια». Ηθοποιός από τη σειρά αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα