Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα με 538 επιβάτες. Επέστρεψε εγκαίρως στο λιμάνι και έκανε εκκένωση. Επιχείρηση των πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά στο γκαράζ

Φωτιά ξέσπασε σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι. Στο πλοίο επέβαιναν 538 επιβάτες και 75 μέλη του πληρώματος, ενώ μετέφερε 239 οχήματα. 

Το αρχηγείο του Λιμενικού ενημερώθηκε στις 7:50 το πρωί του Σαββάτου ότι ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ του πλοίου από αδιευκρίνιστη αιτία.

Το Olympic Champion μόλις είχε αποπλεύσει από την Ηγουμενίτσα με προορισμό τη Βενετία και βρισκόταν περίπου μισό μίλι από το λιμάνι.  Στο

σημείο του συμβάντος βρέθηκαν άμεσα ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό και χερσαία μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στις 08:20 άρχισε η αποβίβαση των επιβατών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, καθώς δούλεψαν άμεσα τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου και πλέον κλιμάκιο της πυροσβεστικής θα εκτιμήσει τα αίτια της πυρκαγιάς. Το Olympic Champion ναυπηγήθηκε το 2000, έχει ολικό μήκος 204 μέτρα και πλάτος 26,13.

The post Φωτιά σε πλοίο στην Ηγουμενίτσα με 538 επιβάτες. Επέστρεψε εγκαίρως στο λιμάνι και έκανε εκκένωση. Επιχείρηση των πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά στο γκαράζ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα