Η Estee Lauder ταξιδεύει στο διάστημα – Ποιος είναι ο λόγος

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο,  η  Estee Lauder, αποφάσισε να καταβάλλει στη NASA το ποσό των 128.000 δολαρίων για μια φωτογράφιση των προϊόντων της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Όπως γράφουν τα διεθνή πρακτορεία, η εταιρεία σκοπεύει να μεταφέρει δέκα μπουκάλια του αρώματος «Advanced Night Repair» στον διαστημικό σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την γη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρεται ότι είναι η «πρώτη εταιρεία

ομορφιάς που πηγαίνει στο διάστημα», στο πλαίσιο της προώθησης της «καινοτομίας για την περιποίηση της επιδερμίδας».

Οι αστροναύτες θα ποζάρουν με τον ορό δέρματος στον Πύργο Ελέγχου του σταθμού, ο οποίος έχει πανοραμική θέα τον πλανήτη μας.Στη συνέχεια, οι εικόνες θα ανέβουν στα social media για να διαφημιστούν.Στόχος είναι η δημοπρασία ενός μπουκαλιού για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όταν τα αντικείμενα επιστρέψουν στη Γη την ερχόμενη την άνοιξη.

Η απόφαση της διαστημικής υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της σημείωσαν μέσα από ανακοίνωσή τους πως το 5% περίπου του πληρώματος της από ’δω και στο εξής θα επικεντρωθεί σε εμπορικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο, όπως υπολογίζεται, αντιστοιχεί σε 90 ώρες εργασίας για κάθε αστροναύτη ετησίως.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη και μοναδική απεργία στο διάστημα. Έγινε από 3 αστροναύτες της ΝΑΣΑ, που αγανάκτησαν με τους εξαντλητικούς ρυθμούς εργασίας και την αδιάλλακτη στάση του διαστημικού κέντρου στο Huston

The post Η Estee Lauder ταξιδεύει στο διάστημα – Ποιος είναι ο λόγος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα