Η Αθήνα πριν το λοκντάουν. Δείτε από ψηλά το πρωτοφανές μποτιλιάρισμα. «Σε 15 ημέρες τα αποτελέσματα της κίνησης» λέει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών

Μια μέρα πριν η χώρα μπει σε δεύτερο λοκντάουν εξαιτίας του κορονοϊού, η Αθήνα βίωσε συνθήκες πρωτοφανούς κίνησης στους δρόμους. Κάποιοι το συνέκριναν με παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα νούμερα της Τροχαίας όμως δείχνουν ίσως το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα της τελευταίας διετίας! «Τα αποτελέσματα της χθεσινής κίνησης στην αγορά θα τα δούμε σε 15 ημέρες»

Η

Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην αγορά χθες, τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ορατά σε 15 μέρες.

Η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων λίγες ώρες πριν το γενικευμένο λοκντάουν. Αερολήψη: Ομάδα Up Stories

Επισήμανε ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους ασθενείς covid αλλά και τους ασθενείς που δεν έχουν κορωνοϊο και οι οποίοι χρειάζονται μονάδες εντατικής θεραπείας, που είναι χειρουργημένοι και βαριά περιστατικά. «Πρέπει να κάνουν χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και πρέπει να μπει διάγνωση στην ασθένεια που έχουν. Γι’ αυτό υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία», συνέχισε.

Συνωστισμός μέσα στα καταστήματαΔιαβάστε επίσης: «Δε θα σας αφήσει έγκυο στάζοντας στην τσέπη σας». Γκάφες σε διαφημίσεις, που μεταφράστηκαν λάθος. Το ατόπημα της NIKE και το μοντέλο αυτοκινήτου που σήμαινε «γεννητικά όργανα»

Υπογράμμισε πως εάν εφαρμοστούν τα μέτρα από όλους τότε θα μπορούμε μετά από 15-20 ημέρες να ξεκινήσουμε μια ευθεία και μετά σταδιακή μείωση των κρουσμάτων. Παράλληλα σημείωσε πως ο κορωνοιός δεν φεύγει και μετά το εμβόλιο. Θα είναι εδώ όπως και οι υπόλοιποι ιοί.

Το απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινούσε από το 120χλμ και διαρκούσε μέχρι και τον Πειραιά. Αερολήψη: Ομάδα Up StoriesΔιαβάστε επίσης: Η Νεραϊδοσπηλιά της Κρήτης με τους ανθρωπόμορφους σταλαγμίτες. Εκεί οι γυναίκες έτριβαν την κοιλιά τους για να έχουν καλό τοκετό. Επέζησε πολλών θρησκειώνΗ ομάδα Up Stories βρέθηκε στον Κηφισό και αποθανάτισε το απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινούσε από το 120χλμ και διαρκούσε μέχρι και τον Πειραιά.

The post Η Αθήνα πριν το λοκντάουν. Δείτε από ψηλά το πρωτοφανές μποτιλιάρισμα. «Σε 15 ημέρες τα αποτελέσματα της κίνησης» λέει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα