Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σταρ τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ. Γιατί εξαφάνισε από την επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία Μέγκαν και Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ τόνισε την αξία της αρμονίας και της συμφιλίωσης στο φετινό χριστουγεννιάτικό μήνυμά της, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ύστερα από έναν «αρκετά ταραχώδη» χρόνο για την οικογένειά της και την ίδια τη Βρετανία που πάσχιζε με το Brexit.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα δύο σύντομα αποσπάσματα από το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της 93χρονης βασίλισσας για την ημέρα των Χριστουγέννων, μεταξύ των οποίων ένα για τη ζωή του Ιησού και τη σημασία της συμφιλίωσης.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του ετήσιου χριστουγεννιάτικου

μηνύματός της στον βρετανικό λαό, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πλαισιωμένη από κορνίζες με φωτογραφίες των μελών της βασιλικής οικογένειας. Και φέτος, σε αυτές εικονίζονται ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, σύσσωμη η οικογένεια των Κέμπριτζ και ο αείμνηστος πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος Β’.

Αισθητά απόντες είναι ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον μικρό Άρτσι από κάποια επίσημη φωτογραφία, κάτι που συνέβη και τον περασμένο Ιούλιο, στην επίσημη κατοικία της, το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τότε, οι πηγές έλεγαν πως η βασίλισσα ήταν ενοχλημένη από την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ. Πέρυσι, η βασίλισσα Ελισάβετ, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, είχε μια οικογενειακή φωτογραφία στο γραφείο της, που έδειχνε την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όσο για το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, το οποίο και μεταδίδεται εδώ και 62 χρόνια, φέτος, αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ο πρίγκιπας Τζορτζ – με τον οποίο πριν από λίγες ημέρες έφτιαξε πουτίγκα. «Με τους βασικούς βασιλείς άρρωστους, απόντες ή εκτοπισμένους, ο μικρός πρίγκιπας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ» δήλωσε η βασιλική ανταποκρίτρια των Times, Ρόγια Νίκαχ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του πρίγκιπα Τζορτζ, έχει ως στόχο να φέρει λίγη χαρά στο τέλος μιας πολύ ταραχώδους χρονιάς για την βασιλική οικογένεια.

The post Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σταρ τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ. Γιατί εξαφάνισε από την επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία Μέγκαν και Χάρι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα