Καραμπόλα στον Κηφισό. Η Πόλα Ρούπα ήταν στην κλούβα της ΕΛ.ΑΣ που ενεπλάκη στο τροχαίο- Ελαφρά τραυματίες δυο αστυνομικοί

Καραμπόλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Κηφισό, στο ύψους της Πέτρου Ράλλη. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και βαν της αστυνομίας, που σύμφωνα με τον ANT1 μετέφερε την  Πόλα Ρούπα.

Η καταδικασμένη για τρομοκρατία, επέστρεφε με κλούβα στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα όπου κρατείται, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της έφεσης για τον Επαναστατικό Αγώνα.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν δύο

άνθρωποι και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Τόσο το πλήρωμα της κλούβας όσο και η Πόλα Ρούπα, δεν έπαθαν το παραμικρό.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Οι πρώτες εκτιμήσεις “δείχνουν” ότι η καραμπόλα έγινε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, από την σφοδρή καταιγίδα που είχε προηγηθεί στην Αθήνα.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Προκλήθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Entries Navigation

The post Καραμπόλα στον Κηφισό. Η Πόλα Ρούπα ήταν στην κλούβα της ΕΛ.ΑΣ που ενεπλάκη στο τροχαίο- Ελαφρά τραυματίες δυο αστυνομικοί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα