Κορονοϊός: Τέσσερις νέοι θάνατοι στη χώρα. Στους 336 συνολικά οι νεκροί

Στους τέσσερις ανήλθε ο σημερινός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από κορωνοϊό.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στη χώρα ανέρχεται στους 336.

Τα δύο τελευταία θύματα νοσηλεύονταν στο «Σωτηρία». Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, έχασε τη ζωή του και ένας 84χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Σωτηρία», από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται

πως νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα, 88 ετών, που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο «Σωτηρία» από τις 17 Σεπτεμβρίου κατέληξε λίγη ώρα μετά τη διασωλήνωσή της και λίγο πριν την μεταφέρουν ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, μια 74χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε στις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου.

Και οι δύο γυναίκες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η «άγρια δύση» της Αιτωλοακαρνανίας με τα ελεύθερα άλογα που ζουν σε αγέλες. Εγκαταλείφθηκαν από τους ανθρώπους και κατάφεραν να επιβιώσουν. Από τι απειλούνται

The post Κορονοϊός: Τέσσερις νέοι θάνατοι στη χώρα. Στους 336 συνολικά οι νεκροί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα