Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Έδωσε την τελευταία του συναυλία πριν από 3 μέρες στο Βόλο. Την Τρίτη θα τραγουδούσε για την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε περιοδεία και έδωσε την τελευταία του συναυλία  με τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στον Βόλο.

Τις τελευταίες ημέρες έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας.

Από την αρχή του καλοκαιριού ο Μαχαιρίτσας και ο Πορτοκάλογλου

πραγματοποιούσαν εμφανίσεις σε πόλεις, χωριά και νησιά της χώρας μας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ενώ αύριο, Τρίτη, ήταν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη, κοινή τους συναυλία «Μαζί για το Παιδί» στο Ηρώδειο, με σκοπό τη στήριξη 30.000 παιδιών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ωστόσο, η ξαφνική απώλεια του τραγουδιστή ματαιώνει τα σχέδια της οργάνωσης, που χάνει έναν ακόμη σπουδαίο πρέσβη του έργου της.

Για αυτή τη μουσική βραδιά, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε κάνει μια αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, χθες στις 2 το μεσημέρι έβαλε στα stories του την αφίσα της συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από την τελευταία του συναυλία στο Βόλο

The post Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Έδωσε την τελευταία του συναυλία πριν από 3 μέρες στο Βόλο. Την Τρίτη θα τραγουδούσε για την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα