Μαθητής μαχαίρωσε στην πλάτη 15χρονο συμμαθητή του ύστερα από άγριο καυγά σε λύκειο στην Αμαλιάδα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτύπησαν» λέει ο αδερφός του ανήλικου θύματος

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί μέσα στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας όταν ένας μαθητής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν 18χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του σχολικού διαλείμματος. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ο καυγάς

πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο ένας έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο. Το παιδί σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία. Πηγές μέσα από το σχολείο λένε ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα και η παρεξήγηση των δύο παιδιών, κατέληξε γρήγορα σε ένα άγριο καυγά. Αμέσως μετά το συμβάν ο 18χρονος δράστης έφυγε από το σχολείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Αμαλιάδα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτυπούν», λέει ο αδερφός του μαθητή που μαχαιρώθηκε

Για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου ένας 18χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο συμμαθητή του, μίλησε ο αδερφός του θύματος στο protothema.gr.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Από ότι γνωρίζω το άλλο παιδί πρέπει να έχει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες , είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού . Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Ο αδερφός μου έχει τραύματα στην πλάτη από μαχαιριές, πηγαίνουμε στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα, έχουμε τρελαθεί και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πονάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος, Χρήστος.

The post Μαθητής μαχαίρωσε στην πλάτη 15χρονο συμμαθητή του ύστερα από άγριο καυγά σε λύκειο στην Αμαλιάδα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτύπησαν» λέει ο αδερφός του ανήλικου θύματος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα