Μια επτάχρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της. Τα πειράματά της έχουν γίνει διάσημα στο YouTube

Μια 7χρονη, με όνειρο να ταξιδέψει στο διάστημα, αξιοποίησε τον χρόνο του lockdown κατασκευάζοντας και «εκτοξεύοντας» έναν αυτοσχέδιο στατικό πύραυλο από το σπίτι της στο Λέστερ. 

Η μικρή Ελίζαμπεθ Νόρμαν ανεβάζει τα αγαπημένα της πειράματα στο κανάλι της στο YouTube, που μετρά εκατοντάδες συνδρομητές.

«Είμαι πανευτυχής που είμαι μητέρα μιας κόρης σε αυτή τη φάση. Μιας κόρης τόσο ενθουσιασμένης με το διάστημα», δηλώνει η μητέρα της, Τζένιφερ, με καταγωγή από το Κονέκτικατ.

Η φήμη της 7χρονης στο ίντερνετ, καθώς

και το γεγονός ότι είναι το νεότερο μέλος της Citizen Science Association, προσέλκυσε μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της εταιρίας Astrobotic, που προσφέρθηκε να πάει το αυτοκόλλητό της στο YouTube στη Σελήνη με την αποστολή Peregrine μέσα στη χρονιά.

Η Astrobotic Technology είναι μια αμερικανική ιδιωτική εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογία διαστημικής ρομποτικής για σεληνιακές και πλανητικές αποστολές.

«Οι νεότερες γενιές χρειάζονται είδωλα που να τους μοιάζουν. Ο ενθουσιασμός της Ελίζαμπεθ για το Διάστημα είναι φανταστικός και είμαστε περήφανοι που στέλνουμε το αυτοκόλλητό της στη Σελήνη», είπε εκπρόσωπος της Astrobotic.

αρχική φωτογραφία: Instagram

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Μια επτάχρονη εκτόξευσε αυτοσχέδιο πύραυλο από το σπίτι της. Τα πειράματά της έχουν γίνει διάσημα στο YouTube appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα