Νεαρή επίδοξη σταρ του Instagram κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη μητέρα της και της ξερίζωσε την καρδιά όσο ήταν ζωντανή. Στη δίκη, ξάπλωσε στα έδρανα (βίντεο)

Μία επίδοξη σταρ του Instagram από τη Μολδαβία, συνελήφθη με την υποψία ότι σκότωσε τη μητέρα της αφαιρώντας της την καρδιά και άλλα όργανα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Όπως λέγεται, η ύποπτη, φοιτήτρια της ιατρικής, έβγαλε τα όργανα της μητέρας της, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων και των εντέρων της, με ένα μαχαίρι κουζίνας. Στη συνέχεια, η 21χρονη Άννα Λέικοβιτς,

από τη Μολδαβία, έκανε ντους ήρεμα και πήγε να συναντήσει τον φίλο της. Η γυναίκα, από την πόλη Κομράτ, «είναι ύποπτη για ένα τρομερό έγκλημα», ανέφερε η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, επικαλούμενη την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Η «Σφαγή του Αγίου Βαρθολομαίου». Πώς οι καθολικοί έσφαξαν 30.000 άμαχους διαμαρτυρόμενους στη Γαλλία και ο Πάπας τίμησε τη σφαγή με ειδική δοξολογία

Η συμπεριφορά της 21χρονης ήταν αλλοπρόσαλλη και στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου δεν δίστασε να ξαπλώσει

Αρχικά μαχαίρωσε τη μητέρα της, τη 40χρονη Praskovya Leikovic, η οποία λέγεται ότι παρέμεινε ζωντανή. Σύμφωνα με πληροφορίες «μαχαίρωσε τη μητέρα της με ένα μαχαίρι και έπειτα έκοψε την καρδιά μιας ζωντανής γυναίκας. Η ύποπτη αποφάσισε να ξεριζώσει την καρδιά από το στήθος μιας γυναίκας που πεθαίνει».

Διαβάστε επίσης: Ντοκουμέντο. Αυτή είναι πρώτη φωτογραφία με άνδρες του ελληνικού στρατού σε πολεμικό μέτωπο. Ελήφθη στον Τύρναβο τον Απρίλιο του 1897 στην μάχη εναντίον των Τούρκων

Η 40χρονη μητέρα

Η φοιτήτρια της Ιατρικής από τη Μολδαβία με 9.400 ακολούθους το Instagram, εμφανίστηκε στο δικαστήριο αφού συνελήφθη την επόμενη ημέρα. Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τη βλέπουμε να ξαπλώνει στo εδώλιο, να καθαρίζει τα νύχια της και στη συνέχεια να στέκεται όρθια πατώντας πάνω σε αυτό, όταν ο δικαστής μπαίνει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Όταν ερωτήθηκε από μια δημοσιογράφο για το αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και αν έχει σκοτώσει και ακρωτηριάσει τη μητέρα της, γέλασε και απάντησε: «Αντίο».

The post Νεαρή επίδοξη σταρ του Instagram κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη μητέρα της και της ξερίζωσε την καρδιά όσο ήταν ζωντανή. Στη δίκη, ξάπλωσε στα έδρανα (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεαρή, Instagram,neari, Instagram