Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί στην ιστορία». Αντιδράσεις και από Ρώμα, Νούσια, Ν.Τσαλίκη για την υπόθεση Λιγνάδη

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας εκφράζει δημόσια τον αποτροπιασμό και την οργή του για τα όσα ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη τα τελευταία εικοσιετράωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον ανακριτή μετά τη σύλληψή του το Σάββατο το βράδυ. Κατηγορείται με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί»

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα,

γνώριζε τι θα πεί Υβρις: «Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του»

Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του οτι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως «καταραμένος καλλιτέχνης» πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί.»

View this post on Instagram

A post shared by filareti (@filareti_komninou)

 Ναταλία Τσαλίκη: «Η αρχή για τον ερχομό της Άνοιξης στις ψυχές μας»

Αθηνά Οικονομάκου: «Ηθοποιός σημαίνει φως»

Πάνος Βλάχος: «Δικαιοσύνη»

Τάσος Νούσιας: «Ας είναι το ’21 έτος αξιακής επανάστασης!»

Χάρης Ρώμας: «Ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου»

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι σίγουρα θα είχε άλλη συμπεριφορά απέναντι στον Δημήτρη Λιγνάδη αν γνώριζε κάτι από αυτά που κατηγορείται.

«Μπορεί να τον αποδεχόμουν εφόσον δεν εκκρεμούσε καταδίκη, αλλά σίγουρα δεν θα είχα ένα φιλικό χαμόγελο. Όχι, δεν το ξέραμε όλοι. Είμαι διαδικτυακός φίλος του Λιγνάδη στο Facebook. Του έγραψαν ύμνους όταν ανέλαβε αυτή τη θέση και τους έχω υπόψιν μου έναν-έναν. Πολλοί από αυτούς ρίχνουν το ανάθεμα, όχι δεν ξέραμε όλοι» τόνισε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον καταιγισμό καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς λέγοντας πως «αυτή είναι η λαμπρή στιγμή για να σπάσει το απόστημα», ενώ «ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου που από κάτω υπάρχει ένας βόρβορος.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε τις υπόλοιπες καταγγελίες, άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν το ταλέντο τους ή τη δύναμη που τους έδωσε και καταχράστηκαν την εξουσία τους με τον αισχρότερο τρόπο».

Τέλος Σημείωσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης «ακολουθεί τη μοίρα των ρόλων που έπαιξε, του Μάκβεθ και του Οιδίποδα, οι οποίοι «γνώρισαν την απόλυτη εξουσία για να καταλήξουν στην κατηφόρα και απαξίωση».

Κρατερός Κατσούλης: «Κάθαρση μέχρι τέλους»

αρχική φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Το Μυστήριο με τους 50 σκελετούς του Σπηλαίου Ανδρίτσας στην Αργολίδα. Εντυπωσιακά ευρήματα που συνθέτουν μια συγκλονιστική ιστορία

Η ατιμωτική εκτέλεση δύο Τούρκων για τις σφαγές στο Ηράκλειο. Την ποινή επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις μετά το πογκρόμ κατά χριστιανών και τον θάνατο βρετανού διπλωμάτη

The post Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί στην ιστορία». Αντιδράσεις και από Ρώμα, Νούσια, Ν.Τσαλίκη για την υπόθεση Λιγνάδη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα