Ουρές στα καταστήματα και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, λίγο πριν το λοκντάουν (φωτο και βίντεο)

Στα καταστήματα έχουν ξεχυθεί οι καταναλωτές προκειμένου να προλάβουν να πραγματοποιούσουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το lockdown, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήδη από χθες το μεσημέρι, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, παρατηρούνται τεράστιες ουρές σε όλων των ειδών τα καταστήματα.

Στους δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο και οι εικόνες θυμίζουν την κίνηση των Χριστουγέννων. Πολίτες σχημάτισαν ουρές σε τράπεζες

προκειμένου να πληρώσουν λογαριασμούς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι τράπεζες επίσης θα παραμείνουν ανοικτές κατά τη διάρκεια του lockdown.

Αυξημένη κίνηση στην Πλατεία Κολοκοτρώνη – Αθήνα. Πηγή φωτογραφίας «Μηχανή του Χρόνου»Διαβάστε επίσης: Ολυμπία Σνόου, η ελληνικής καταγωγής πολιτικός που συμπεριλήφθηκε μέσα στους 10 πιο ισχυρούς Γερουσιαστές της Αμερικής. Οι προσωπικές τραγωδίες που την σημάδεψανΣόλωνος. Πηγή φωτογραφίας «Μηχανή του Χρόνου»

Πολλοί σπεύδουν, παράλληλα, σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, αλλά και στην οδό Ερμού. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που μετέβησαν σε κομμωτήρια, τα οποία θα λειτουργούν έως την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Το «Μάτι της Μοσούλης». Ο νεαρός ιστορικός που έκανε διπλή ζωή για να καταγράφει τα εγκλήματα του ISIS. Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν την βία του Ισλαμικού Κράτους

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Ουρές στα καταστήματα και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας, λίγο πριν το λοκντάουν (φωτο και βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουρές, Αθήνας,oures, athinas