Περισσότερα από 150 νέα κρούσματα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι. Εσπευσμένα στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς

Τουλάχιστον 150 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, μετά από μαζικά τεστ που διενεργήθηκαν στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, που βρισκόταν σε σύσκεψη με συνεργάτες του και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, εξερχόμενος, συνομίλησε με καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ευαγγελιστρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ερώτηση του προέδρου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, Ανδρέα Μαρτζάκλη, πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά γιατί ο κλάδος υποφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε σε υψηλό τόνο: «Εχουμε 150 κρούσματα στο Κρανίδι, φεύγω, πηγαίνω εκεί τώρα. Όλα θα ανοίξουν στην ώρα τους».

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε 28χρονη εγκυμονούσα που διέμενε στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, θετική στον κορονοϊό και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Όπως ενημέρωσε χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας, σε τεστ για κορονοϊό υπεβλήθησαν και οι 475 διαμένοντες στη δομή μεταναστών, όλοι οι εργαζόμενοι εκεί αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου είχε μεταβεί η 28χρονη γυναίκα.

The post Περισσότερα από 150 νέα κρούσματα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι. Εσπευσμένα στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα