Πέθανε το βρέφος που νοσηλευόταν διασωληνωμένο με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Παίδων». Δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα- Πρόκειται για το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.

«Έφυγε» από τη ζωή το μόλις 37 ημερών βρέφος που νοσηλευόταν διασωληνωμένο με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Πρόκειται για ένα αγοράκι, το οποίο είναι το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.Όταν βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη μονάδα Covid του νοσοκομείου Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, εμφάνισε έντονα συμπτώματα λίγες μέρες μετά τη γέννησή του, ενώ παρουσίασε και αναπνευστικά προβλήματα.Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε
δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Υπενθυμίζεται ότι ιδιαίτερα αναφορά είχε κάνει σε προηγούμενη ενημέρωση ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας«Παρακολουθώ καθημερινά με αγωνία από τις 19 Φεβρουαρίου την πορεία της υγείας ενός μωρού 24 ημερών διασωληνωμένου στη μονάδα εντατικής θεραπείας» ανέφερε συγκινημένος ο κ. Κικίλιας, ο οποίος πρόσφατα είχε γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

«Αξίζει να σκεφτούμε όλοι αυτή την εικόνα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία» προέτρεψε τοτε ο κ. Κικίλιας.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Πέθανε το βρέφος που νοσηλευόταν διασωληνωμένο με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Παίδων». Δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα- Πρόκειται για το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα