Προς καθολικό lockdown και η Νέα Υόρκη, μετά το Λονδίνο. Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ

«Προετοιμαζόμαστε για ένα καθολικό  lockdown», ανέφερε σήμερα ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Μαρκ Κουόμο μετά την έκρηξη κρουσμάτων.

NYC Mayor de Blasio says he agrees with recent comment by Gov. Cuomo about preparing for possibility of a "full shutdown"

"We need to recognize that that may be coming and we've got to get ready for that now, because we cannot let this

virus keep growing" pic.twitter.com/pN7UBgVxNI

CBS News (@CBSNews) December 14, 2020

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ένα νέο lockdown μπορεί να έρθει και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό τώρα, επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον ιό να συνεχίσει να εξαπλώνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα εμβόλια σε Αμερικανούς, στο πλαίσιο του μαζικού προγράμματος εμβολιασμού που ξεκίνησε μετά την έκτακτη άδεια που χορήγησε η FDA, χορηγήθηκαν στη Νέα Υόρκη. Σε νοσοκομείο του Λονγκ Άιλαντ οι πρώτοι εμβολιασμοί.Τις πρώτες δόσεις έλαβαν υγειονομικοί της πρώτης γραμμής

Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας Ματ Χανκοκ ανακοίνωσε ότι το Λονδίνο μπαίνει στην κλίμακα 3, την αυστηρότερη όσον αφορά τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό μετά την έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι νέοι κανόνες τίθενται σε εφαρμογή από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δηλαδή σε λιγότερο από 48 ώρες.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα:  «Μας γάζωναν με τα μυδράλια, μας έσφαζαν σαν τα κοκόρια». Μαρτυρίες από το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όπου οι Ναζί εκτέλεσαν 441 άμαχους (βίντεο ντοκουμέντο)

The post Προς καθολικό lockdown και η Νέα Υόρκη, μετά το Λονδίνο. Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στις ΗΠΑ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα