Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Περιορισμένα επεισόδια στο κέντρο

Ένταση μεταξύ Αστυνομίας και διαδηλωτών σημειώθηκε πριν από λίγο στα Προπύλαια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων και χρήση κρότου-λάμψης, ενώ έγιναν και 5 με 6 προσαγωγές. Λίγα λεπτά αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Στο σημείο βρέθηκε και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

300 ευρώ πρόστιμο σε γυναίκα που άφησε λουλούδι

Νωρίτερα, οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που κατέθεσε λουλούδι στην

πύλη του Πολυτεχνείου. Εργαζόταν επί της Σολωμού, περίπου 100 μέτρα από το σημείο, και έστειλε μήνυμα με τον κωδικό 6, ωστόσο οι αστυνομικοί της είπαν πως δεν δικαιολογείται η μετακίνηση της.

Η κ. Μαρία Κιούση έδειξε το έντυπο μετακίνησης για την εργασία της και ένα SMS με τον κωδικό 6 που όπως είπε έστειλε ενώ βρισκόταν στο γραφείο για να φτάσει στο Πολυτεχνείο. Οι αστυνομικοί αφού έλεγξαν τα έγγραφα, της απάντησαν πως δεν δικαιολογείται η μετακίνηση και της βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.»Η εργασία μου βρίσκεται στα 100 μέτρα. Έρχομαι κάθε χρόνο.

Σέβομαι την πανδημία και την υγεία των συμπολιτών μου, τηρώ τα μέτρα, φοράω μάσκα και ήρθα να αφήσω ένα λουλούδι στην πόρτα και να φύγω. Είμαι μόνη μου», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Podcast: Ο επικεφαλής αξιωματικός του τανκ που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο μιλά στη «Μηχανή του Χρόνου»Podcast: Ο εκφωνητής του Πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές πριν από την εισβολή του τανκ

The post Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να αφήσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Περιορισμένα επεισόδια στο κέντρο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα