«Σταμάτα το αυτοκίνητο. Θα με σκοτώσεις». Ληστής κλέβει το αμάξι 25χρονης και τη σέρνει πίσω του φεύγοντας (βιντεο)

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται καρέ καρέ η απεγνωσμένη προσπάθεια της 25χρονης κοπέλας να σώσει τον εαυτό της από σοβαρό τραυματισμό, τη στιγμή που ο κλέφτης της έχει πάρει το αυτοκίνητο και την σέρνει με αυτό στο δρόμο για αρκετά μέτρα σε γειτονιά της Αθήνας.  «Το αμάξι μου! Βοήθεια. Σας παρακαλώ. Σταμάτα το αυτοκίνητο. Σταμάτα. Σταμάτα θα με σκοτώσεις!» ακούγεται να φωνάζει.

Η γυναίκα μάλιστα προσπάθησε να γραπωθεί από το αμάξι, ωστόσο
ο ληστής δεν δίστασε να επιταχύνει και να φύγει από το σημείο, σέρνοντάς την μαζί του καθώς έφευγε. Στο σχετικό βίντεο, τόσο οι εικόνες όσο και ο ήχος συγκλονίζουν. Η νεαρή γυναίκα ουρλιάζει και καλεί τους γείτονες να τη βοηθήσουν. Ο άνδρας δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ δεν αποκλείεται να είχε φτάσει στο σημείο με κάποιο συνεργό. Οι Αρχές θα εξετάσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στην 25χρονη.

Η ίδια μίλησε για την συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε και περιγραφει στην κάμερα πως με την απειλή μαχαιριού της απέσπασε τα κλειδιά του ΙΧ. Η  κοπέλα όπως είπε επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον ληστή.

The post «Σταμάτα το αυτοκίνητο. Θα με σκοτώσεις». Ληστής κλέβει το αμάξι 25χρονης και τη σέρνει πίσω του φεύγοντας (βιντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα