Στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη στο υπουργικό συμβούλιο. «Στεκόμαστε δίπλα στα δύσκολα, έχει βοηθήσει πολύ- Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί υπουργούς»

Την πλήρη στήριξη του στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επανέλαβε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και παρά την κριτική που δέχεται η ίδια για  για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της στην υπόθεση Λιγνάδη.

«Είμαστε ένα  συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα. Κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς κι εχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στο κλείσιμο της συνεδρίασης.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου

και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Απευθυνόμενος μάλιστα στους υπουργούς τους είπε «θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων,  λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν στελέχη της ΝΔ που τάχθηκαν υπέρ της παραίτησης της Λίνα Μενδώνη, αίτημα στο οποίο επιμένει μέχρι και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τον τρόπο αυτό, πάντως ο πρωθυπουργός έκλεισε οριστικά τη φημολογία , μία ημέρα πριν την αντιπαράθεση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη στο υπουργικό συμβούλιο. «Στεκόμαστε δίπλα στα δύσκολα, έχει βοηθήσει πολύ- Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί υπουργούς» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα