Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από την αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον: «Το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ποιος ξέρει τι ναρκωτικά έπαιρνε»

Νέες αποκαλύψεις μέσα από την αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον με τίτλο «Me Elton John». Αυτή τη φορά έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες για τον Μαικλ Τζάκσον, όπου αποτυπώνεται μέσα στις σελίδες του βιβλίου η μάχη με τα ναρκωτικά, οι επιπτώσεις στην συμπεριφορά του αλλά και οι πλαστικές επεμβάσεις που εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση είχαν επηρεάσει και την ψυχολογία του.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το «καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του».

Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη… μύτη του Τζάκσον, η οποία ήταν τρομερά περίεργη, καλυμμένη με γύψο, ενώ κυκλοφορούσε μακιγιαρισμένος σαν μανιακός.

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του σερ Έλτον Τζον – που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τον οίκο Macmillan – προδημοσίευσε αποκλειστικά η «Daily Mail», με τον διάσημο καλλιτέχνη να αποκαλύπτει πτυχές από τη ζωή της αγαπημένης πριγκίπισσας της Μεγάλης Βρετανίας, Νταϊάνα.

The post Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από την αυτοβιογραφία του Έλτον Τζον: «Το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ποιος ξέρει τι ναρκωτικά έπαιρνε» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα