Συναγερμός για δεύτερη μετάλλαξη του κορωνοϊού στη Βρετανία. Οι δύο επίμαχες περιπτώσεις είναι επαφές κρουσμάτων που είχαν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική

Δύο περιπτώσεις μία νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Βρετανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ματ Χάνκοκ. Και οι δύο επίμαχες περιπτώσεις είναι επαφές κρουσμάτων που έχουν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.

«Αυτός ο ιός είναι ακόμη πιο μεταδοτικός και φαίνεται να έχει μεταλλαχθεί περισσότερο από τον νέο ιό» δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Υγείας.  Πρόσθεσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει θέσει σε καραντίνα τα νέα αυτά κρούσματα και θέτει περιορισμούς στα ταξίδια από τη Νότια Αφρική.

Στη

διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Ματ Χάνκοκ μιλώντας για το προηγούμενο μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού, ανέφερε ότι μεταδίδεται «με επικίνδυνο ρυθμό».

Παράλληλα ανακοίνωσε επέκταση των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων, επιπέδου 4 στην βρετανική κλίμακα. «Η τρίτη βαθμίδα δεν είναι αρκετή για τον έλεγχο της νέας μετάλλαξης» είπε ο Χάνκοκ και ανακοίνωσε ότι από τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων μπαίνει στη βαθμίδα 4 περιοχές όπως το Sussex, το Oxfordshire, το Suffolk, το Norfolk και το Cambridgeshire. Μία σειρά άλλων περιοχών ανεβαίνουν στην τρίτη από τη δεύτερη βαθμίδα.

More areas in England are moving in to Tier 4: Stay at Home.

1 in 3 people with COVID-19 don't have symptoms so follow #HandsFaceSpace to protect yourself and others.

Check which Tier you are in: https://t.co/LLaT1Pa4jk pic.twitter.com/RaAheljfLm

— UK Prime Minister (@10DowningStreet) December 23, 2020

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕΔιαβάστε ακόμα: Η Γερμανία δημιούργησε τα πρώτα ελικόπτερα. Είχε παραγγείλει 1000 επιχειρησιακά, αλλά βομβαρδίστηκε το εργοστάσιο. Δείτε εντυπωσιακό βίντεο από ασκήσεις επίδειξης

The post Συναγερμός για δεύτερη μετάλλαξη του κορωνοϊού στη Βρετανία. Οι δύο επίμαχες περιπτώσεις είναι επαφές κρουσμάτων που είχαν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα