Συνεχίζεται ο πόλεμος στο Παλάτι. Πρίγκηπας Ουίλιαμ και Κέιτ παρόντες στο διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ- Θα μεταδοθεί λίγες ώρες προτού Μέγκαν και Χάρι ανοίξουν τα χαρτιά τους

Ανεβαίνει η ένταση στο Μπάκιγχαμ, μετά από τις καταγγελίες κατά της Μέγκαν Μαρκλ για «μπούλινγκ» στο προσωπικό του παλατιού. Βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για  συμμετοχή των Ουίλιαμ και Κέιτ στο τηλεοπτικό διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, κίνηση που θεωρείται ως ένα βήμα αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο γαλαζοαίματων αδελφών και των συζύγων τους. 

Τα βλέμματα στρέφονται στο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Κοινοπολιτείας», το οποίο θα μεταδοθεί πριν τη συνέντευξη των Σάσσεξ, στην οποία θα μιλήσουν για τους λόγους «διαζυγίου»

με το Παλάτι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει μαγνητοφωνήσει μήνυμα στο οποίο αναφέρεται στην πανδημία και στις συνθήκες κόπωσης που έχει δημιουργήσει ανά τον κόσμο η υγειονομική κρίση. Τόσο ο Ουίλιαμ όσο και η Κέιτ θα στείλουν, επίσης, μήνυμα συμπαράστασης σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εν μέσω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο προτού μεταδοθεί η συνέντευξη τους στην Όπρα Γουινφρέϊ, σάλο προκάλεσε δημοσίευμα των Times του Λονδίνου με καταγγελίες ότι η Μέγκαν Μαρκλ ασκούσε μπούλινγκ σε μέλη του παλατιού, σε σημείο που προκάλεσε παραιτήσεις. Στη συνέχεια, όπως καταγράφηκε σε απόσπασμα που μεταδόθηκε από τη συνέντευξη στην Όπρα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι μίλησε για ψεύδη από την πλευρά του παλατιού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Συνεχίζεται ο πόλεμος στο Παλάτι. Πρίγκηπας Ουίλιαμ και Κέιτ παρόντες στο διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ- Θα μεταδοθεί λίγες ώρες προτού Μέγκαν και Χάρι ανοίξουν τα χαρτιά τους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα