Τα βίντεο της αστυνομικής βίας που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πως κατέγραψαν τα γεγονότα πολίτες της Ν. Σμύρνης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο αστυνομικής βίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Κάτοικοι της περιοχής, κατέγραψαν με τα κινητά τους εφόδους αστυνομικών, ακόμα και μέσα σε μαγαζιά, όπου ξυλοκόπησαν πολίτες.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε ομάδα αστυνομικών να μπαίνει σε κατάστημα για να συλλάβει άνδρα, ο οποίος δεν φέρνει καμία αντίσταση και ξυλοκοπείται. Στην συνέχεια τον σέρνουν έξω και συνεχίζουν να τον ξυλοκοπούν και να τον βρίζουν. Στην λήψη που έγινε από πολυκατοικία της περιοχής ακούγεται και ένα μωρό τρομαγμένο να κλαίει από τις δυνατές φωνές.

lang="el">Σκουπίδι #Χρυσοχοιδη_παραιτησου.
Προσελαβες τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής για να δέρνουν το κόσμο. Δείτε ξύλο που ρίχνουν σήμερα στη #Νεα_Σμυρνη. #Μητσοτακη_καθαρμα #διαγγελμα_μητσοτακη #ποναω_ρε_μαλακες @dromografos @ThePressProject @Ellinofreneia pic.twitter.com/pqzL1K2Kbe

— jamon872 (@jamon872) March 9, 2021

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνονται μηχανές της αστυνομίας να περικυκλώνουν ένα αγόρι ενώ στην προσπάθεια του να διαφύγει τον πατάει και τον παρασύρει κυριολεκτικά επερχόμενη μηχανή με αστυνομικούς.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Μπάτσος πατάει με το μηχανάκι άνθρωπο που απλά στέκεται στο πεζοδρόμιο
Και ένας αφινιασμένος συνάδελφος του του φωνάζει «πιάσ ‘τον»#ΝεαΣμυρνη pic.twitter.com/7K992Vk5oV

Bobby Brown Ⓐ ★ (@BobbyBr68083131) March 10, 2021

Στο βίντεο φαίνεται ομάδα αστυνομικών να χτυπάει νεαρό σε παρτέρι οικοδομής ενώ ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε να τον αφήσουν.

Οι μπάτσοι μόλις μαζέψανε ένα πιτσιρίκι που κρυβόταν σε παρτέρι πολυκατοικίας. Τον τουλουμιάσανε και τον πήραν σηκωτό ενώ τους έβριζε όλη η γειτονιά #Νεα_Σμυρνη #νεασμυρνη #Νεα_Σμύρνη #ποναω_ρε_μαλακες #ποναω pic.twitter.com/k2wa0qpIuv

Hand of petit Koulis (@pepelepiou) March 9, 2021

Μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές είναι όταν τα μέλη διμοιρίας της ομάδας ΔΡΑΣΗ φαίνονται να φωνάζουν «Διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος» και «πάμε να τους γ…σουμε. Τελειώσανε. Να τους σκοτώσουμε».

Χαστούκισαν κοπέλα

Βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα του Kontra  δείχνει αστυνομικό να χαστουκίζει μία κοπέλα χωρίς προφανή λόγο, ενώ την ίδια ώρα αστυνομικοί απωθούν δημοσιογράφους που καταγράφουν μία προσαγωγή.

Αστυνομικοί απωθούν δημοσιογράφους, ενώ ένας από αυτούς χαστουκίζει μια γυναίκα. Μιλήστε μου για δημοκρατία. #Νέα_Σμύρνη pic.twitter.com/fnfv5c8YjJ

— idiotypos (@idiotypos) March 9, 2021

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Τα βίντεο της αστυνομικής βίας που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πως κατέγραψαν τα γεγονότα πολίτες της Ν. Σμύρνης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ψυχαγωγία > Mixani tou Xronou
Σμύρνης,smyrnis