Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εξετάζεται η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ύστερα από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών συνεδρίασε, προκειμένου να αποφασίσει την τύχη που θα έχουν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast
μαςΣύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σ.Ε.Η ενώ η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη θα επανεξεταστεί.

«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του ΧρόνουΔιαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Μπιορν Μποργκ. Η ταραχώδης ζωή ενός θρύλου που αποσύρθηκε ξαφνικά στα 26. Οι διάσημοι τελικοί με τον Μάκενρο. Γιατί τον αποκαλούσαν «παγόβουνο»

The post Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εξετάζεται η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα