Τραγωδία στην Πεύκη: Μητέρα έριξε στο κενό την 5χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Πεύκη, καθώς μια 32χρονη μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, έριξε στο κενό την 5χρονη κόρη της και αμέσως μετά έκανε κι εκείνη «βουτιά θανάτου».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη, με κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το παιδί της φέρεται να είχε βαριάς μορφής αυτισμό αυτισμό. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και αστυνομικοί, αλλά ήταν αργά.

Παρά

τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας, δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

The post Τραγωδία στην Πεύκη: Μητέρα έριξε στο κενό την 5χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα