Βόλος και Ηράκλειο «φόρεσαν τα γιορτινά τους». Λαμπιόνια και στολίδια στους άδειους δρόμους με σύνθημα «Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε την ελπίδα» (drone)

Φέτος οι γιορτές για όλο τον κόσμο θα είναι διαφορετικές. Με την πανδημία του κορονοϊόυ να έχει πλήξει τη χώρα και τις δύσκολες συνέπειες της, όλοι αναζητούν ευκαιρία για λίγη χαρά και αισιοδοξία.

Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε την ελπίδα! Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε αγάπη! Με αυτό το μήνυμα, ο Δημήτρης Μητρολιός από το Βόλο απαθανάτισε την στολισμένη

πόλη. Τα φώτα άναψαν και φέτος! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο drone:

Γεμάτο από στολίδια αλλά άδειο από ανθρώπους το φετινό Χριστουγεννιάτικο Ηράκλειο. Μια βόλτα με το drone, γεμάτη λαμπιόνια, στολισμένα δέντρα και κτίρια από τον Νίκο Σαράντο.

Διαβάστε επίσης: «Μινιόν». Η πρωτοπόρα επιχείρηση. Καθιέρωσε τις εκπτώσεις, δημιούργησε τις λίστες γάμου και έδινε πριμ στους υπαλλήλους. Κάηκε τα Χριστούγεννα του ’80 από εμπρησμό (βίντεο)

The post Βόλος και Ηράκλειο «φόρεσαν τα γιορτινά τους». Λαμπιόνια και στολίδια στους άδειους δρόμους με σύνθημα «Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε την ελπίδα» (drone) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα