Fieratex: Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή

Δεν θα δημοσιεύσει σήμερα αποτελέσματα

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Fieratex προχώρησαν λίγο νωρίτερα οι χρηματιστηριακές αρχές.

Την ώρα της αναστολής, η μετοχή κινούταν 3,35% υψηλότερα, στα 0,37 ευρώ, έχοντας διακινήσει 15.405 τεμάχια.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης χρήσης 2023 ωστόσο η εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν θα δημοσιεύσει αποτελέσματα.

Η Fieratex ιδρύθηκε το 1988

από την οικογένεια Ανεζουλάκη. Από την αρχή η επιχείρηση ήταν κάθετα δομημένη, που σημαίνει οτι η ποιότητα και το κόστος ήταν πάντα ελεγχόμενα.

Ο στόχος της εταιρείας παραμένει πάντα ο ίδιος: να δημιουργούμε υφάσματα ποιοτικά, γρήγορα και σύμφωνα με ανάγκες των πελατών της. Οι βιομηχανικές της εγκαταστάσεις 58,000 m2 βρίσκονται 30 χιλιόμετρα από το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γειτονεύουν με τις βαλκανικές χώρες FYROM, Βουλγαρία, Αλβανία και την Τουρκία.

Σήμερα η εταιρεία είναι μέλος του χρηματιστηρίου Αθηνών. Ηγετική κλωστοϋφαντουργική εταιρεία στην Ελλάδα, δημιουργεί έναν όμιλο εταιρειών που αριθμεί πάνω από 2000 εργαζομένους σε αυτοτελή τμήματα διοίκησης και διαχείρισης.

Διαβάστε επίσης

Mytilineos: Σε εμπορική λειτουργία η μονάδα 200MW για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της ΙρλανδίαςΜάτι: Στόχος η δίκη σε δεύτερο βαθμό ακόμα και μέσα στον ΙούνιοΓιάννης Δεληκανάκης: Βιωσιμότητα και ολιστική προσέγγιση αναβαθμίζουν το τουριστικό μοντέλο της Ελλάδας
Keywords
Τυχαία Θέματα