Folli Follie: Το «δράμα» των Κουτσολιούτσων που ζουν με δανεικά, τα πάρθια βέλη του Τζώρτζη στον πατέρα του και η ωραιοποίηση του σκανδάλου

Στη δεινή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος στην τρίτη ημέρα της απολογίας του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να τον σφυροκοπά με ερωτήσεις

Στη συνέχεια της πολύκροτης δίκης της Folli Follie, ενός από τα μεγαλύτερα οικονομικά και επιχειρηματικά σκάνδαλα από την περίοδο της Μεταπολίτευσης, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μίλησε

για την οικονομική και την οικογενειακή του κατάσταση, δηλώνοντας ότι έχει «καταδικαστεί ισόβια οικονομικά». Ο κατηγορούμενος εξήγησε ότι και αυτός και οι γονείς του ζουν με δανεικά από φίλους, ενώ τόνισε ότι «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κατάλαβε ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι.

Η Πρόεδρος ρώτησε τον κατηγορούμενο αν οι φίλοι του προέρχονται από τον επενδυτικό χώρο και εκείνος απάντησε αρνητικά. Όσον αφορά στην οικογενειακή του κατάσταση, ο κ. Κουτσολιούτσος απάντησε ότι είναι χωρισμένος και έχει δύο κόρες. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου έσπευσε να τον ρωτήσει αν το δημοσίευμα της QCM έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του, αλλά ο κ. Κουτσολιούτσος απάντησε ότι υπήρχε προβλήματα στον γάμο του πριν το εν λόγω δημοσίευμα.

Οι ευθύνες στον πατέρα του, τον Tonio Law και τον Ιωάννη Μπεγιέτη

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι ο πατέρας του τού είχε μιλήσει για την «ωραιοποίηση» των οικονομικών καταστάσεων από το 2009. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσολιούτσος ανέφερε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους χρήσης 2008, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά. Ο πατέρας του θεωρούσε ότι θα κλονιζόταν η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Τότε, έλαβε ένα email από τον εκλιπόντα Περιφερειακό διευθυντή της Folli Follie Ασίας, ο οποίος του ανέφερε ότι η «ωραιοποίηση» των οικονομικών καταστάσεων θα ήταν παροδική και θα άγγιζε περίπου το 5-10%. «Αυτό θα γινόταν περιστασιακά. Απάντησα με την πίεση που δέχθηκα. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο 2015. Έλαβα πάλι ένα email από τον Tonio. Tότε ανακάλυψα ότι αυτό συνεχίστηκε», είπε, ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε ότι τότε ήταν που ήρθε σε μεγάλη ρήξη με τον πατέρα του.

«Ένιωθα εγκλωβισμένος. Τελικά δεν ήξερα όλη την εικόνα. Αν ήξερα τα επακόλουθα αυτής της ωραιοποίησης, θα είχα αντιδράσει από τότε. Δεν ήξερα ότι αυτό θα ήταν ωρολογιακή βόμβα», είπε ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος απαρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, ρίχνοντας τις ευθύνες της «ωραιοποίησης» στον πατέρα του, τον Tonio Law, τον Ιωάννη Μπεγιέτη και όλη την οικονομική διεύθυνση του υπό-ομίλου της Ασίας.

Πρόεδρος: Μας είπατε ότι γνωρίζατε από το 2009 για την ωραιοποίηση. Τι αντιλαμβάνεστε ως ωραιοποίηση;

Τ.Κ.: Εκτός από το ηθικό δίλημμα, κατάλαβα αργότερα από τα στοιχεία ποια ήταν τα περιθώρια. Νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό.

Πρόεδρος: Το θέμα της ωραιοποίησης από ποιον τέθηκε;

Τ.Κ.: Από τον πατέρα μου.

Πρόεδρος: Ο πατέρας σας είχε το επιχειρείν. Την οικονομική διαχείριση του ομίλου της Ασίας, ποιος την είχε;

Τ.Κ.: Στο λογιστικό ήταν και το οικονομικό. Ο Tonio ήταν το δεξί χέρι του πατέρα μου στην Ασία και ο Ιωάννης Μπεγιέτης.

Πρόεδρος: Ποιος επέλεξε τον Μπεγιέτη;

Τ.Κ.: Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας τότε ήταν ο κ. Αγαπητός. Φαντάζομαι ότι ήταν και δική του επιλογή. Δε μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα.

«Ήθελα να συμπιέσω την ωραιοποίηση»

Η Πρόεδρος ακολούθως ρώτησε τον κ. Κουτσολιούτσο για τα email που αντάλλαξε με τον Tonio, αναφορικά με την ωραιοποίηση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, την οποία όπως δήλωσε ο κατηγορούμενος, προσπαθούσε να τους πείσει να τη συμπιέσουν.

Πρόεδρος: Ο Tonio σας μιλούσε μέσω email.

T.K.: Είχα ενημερωθεί από τον πατέρα μου.

Πρόεδρος: Τι ακριβώς σας είπε ο Tonio;

T.K.: Δεν είχα τέτοια σχέση με τον Tonio.

Πρόεδρος: Προηγουμένως είπατε ότι μιλούσατε με τον Tonio για τις λεπτομέρειες.

Τ.Κ.: Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο. Μιλούσαμε περιστασιακά. Για παράδειγμα, 6 εκατομμύρια στον τζίρο ήταν κάτω από 5%. Όταν μιλούσαμε περιστασιακά προσπαθούσα να τους πιέσω να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το ποσοστό της ωραιοποίησης. Ήθελα να συμπιέσω την ωραιοποίηση.

Πρόεδρος: Πώς;

Τ.Κ.: Παρουσίαζαν ένα εύρος και έλεγα μέχρι εκεί.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι  στην Ασία είχε τυπικό ρόλο και ήταν director στη Folli Follie Sourcing. «Δεν είχα λόγο ή εξουσία. Ό,τι έγινε όλη τη δεκαετία, το έμαθα μετέπειτα από την έκθεση της Alvarez», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την ενοποίηση των οικονομικών καταστάσεων, ο κ. Κουτσολιούτσος απάντησε ότι ο όμιλος προσπαθούσε να εκσυγχρονιστεί και όλες οι εταιρείες ήξεραν ότι υπάρχει ένα portal στο οποίο έμπαιναν και έβαζαν τα στοιχεία.

«Ποιος έλεγε για την εκκίνηση της διαδικασίας;», ρώτησε η Πρόεδρος και ο κατηγορούμενος αν και στην αρχή απάντησε ότι θα πρέπει να ρωτήσουν τους άλλους, στη συνέχεια είπε ότι ο κ. Αλαβάνος, διευθυντής του λογιστηρίου της μητρικής εταιρείας, έπαιρνε της οικονομικές καταστάσεις του υπό-Ομίλου και αφού τις επεξεργαζόταν, τις έδινε στην οικονομική διεύθυνση που είχε ως επικεφαλής τον κ. Γρατσώνη. Στη συνέχεια, ο τελευταίος έκανε εισήγηση στο Δ.Σ. το οποίο και ενέκρινε τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις και ακολούθως τις λάμβαναν οι ορκωτοί για να τις ελέγξουν.

Ο κ. Κουτσολιούτσος στη συνέχεια υπογράμμισε ότι κανείς από τους συγκατηγορούμενούς του, δε γνώριζε περί ωραιοποίησης των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, όπως επίσης δεν γνώριζε και η μητέρα του, η οποία είχε να κάνει με την εικόνα του brand σε επίπεδο αισθητικής και διαφήμισης και ήταν επικεφαλής στο δημιουργικό.

«Η μητέρα σας είχε οριστεί αντιπρόεδρος της εταιρείας και εκτελεστικό μέλος. Δεν ήξερε περί ωραιοποίησης, δε μου είχε μεταφέρει κάτι».

Άγνοια για τις λεπτομέρειες της ωραιοποίησης

Την άγνοιά του για τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο γινόταν η ωραιοποίηση, δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, υποστηρίζοντας ότι τις λεπτομέρειες τις έμαθε μετέπειτα από τη δικογραφία, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι ήξεραν ο πατέρας του Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο Tonio Law και ο Ιωάννης Μπεγιέτης.

«Αν κάποιος κοιτούσε πιο προσεκτικά τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου της Ασίας, ο οποίος είχε και επιμέρους οικονομικές καταστάσεις και έβλεπε ότι ένας ήταν ο κύριος προμηθευτής και ένας ο αγοραστής;», ρώτησε η Πρόεδρος και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος απάντησε «Αυτό που κοιτούσαμε είναι οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις. Αυτό κάνει το ΔΣ οποιασδήποτε εταιρείας μέχρι και σήμερα».

Πρόεδρος: Το γεγονός ότι γνωρίζατε ότι υπάρχει ωραιοποίηση στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, δε σας λέει κάτι; Οι επενδυτές βασίζονταν σε αυτές.

T.K.: Έδινα εσωτερική μάχη. Αυτή η ωραιοποίηση ήταν ανεπίτρεπτη. Ωστόσο, δεν «αλλοίωνε» τα μεγέθη του ομίλου στη βάση της εταιρείας.

Πρόεδρος: Αλλοίωνε τη συνολική εικόνα του ομίλου.

Τ.Κ.: Τα 6 εκατομμύρια είναι κάτι πολύ μικρό.

Πρόεδρος: Γιατί σας προκάλεσαν έκπληξη τα ευρήματα της Alvarez;

T.K.: Ήταν άνευ φαντασίας το εύρος των παρατυπιών. Τα ευρήματα της Alvarez δεν κολλάνε στην πραγματικότητα.

Επιπλέον, ο κ. Κουτσολιούτσος δήλωσε ότι έπαθε σοκ με τις παρατυπίες, υποστηρίζοντας ότι δε γνωρίζει με ποια λογική έγιναν. «Ήλπιζα η Price να ολοκληρώσει τον έλεγχο».

Η Πρόεδρος ακολούθως ρώτησε σχετικά με την τιμή της μετοχής, αν διαμορφωνόταν από τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος είχε γνώση της ωραιοποίησης, η εταιρεία ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και η εικόνα των οικονομικών καταστάσεων δεν ήταν αληθής.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος απάντησε ότι ακόμα και το 1€ ήταν σημαντικό, ενώ επέμεινε ότι η ωραιοποίηση δεν άλλαζε τη συνολική εικόνα της εταιρείας. Επιπλέον, απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση, είπε ότι τον πατέρα του, Δημήτρη Κουτσολιούτσο τον συμβούλευαν ο Tonio Law και ο Ιωάννης Μπεγιέτης οι οποίοι είχαν γνώσεις οικονομικών και είχαν ολόκληρο επιτελείο. Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν είχε επαφές με τον Μπεγιέτη.

Η ανακάλυψη της διπλής μισθοδοσίας του Μπεγιέτη και το εξώδικο από τη μητρική

Προχωρώντας με την απολογία του, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Ιωάννης Μπεγιέτης, παρ’ όλο που δεν άνηκε στο δυναμικό της μητρικής εταιρείας, όταν ανέλαβε τη θέση του Οικονομικού διευθυντή του υπό-Ομίλου, συνέχιζε να λαμβάνει τις μηνιαίες αποδοχές που είχε όταν άνηκε στο δυναμικό της μητρικής. Την ανακάλυψη την έκανε μέσω της κας Βλάχου, υπεύθυνης Ανθρώπινου Δυναμικού της μητρικής.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσολιούτσος, οι μηνιαίες αποδοχές του Μπεγιέτη από τη μητρική ήταν 5.000€ και στην Ασία 10.000€, ποσό για το οποίο ενημερώθηκε αργότερα. Ο κ. Κουτσολιούτσος εξήγησε ότι ο Μπεγιέτης στην Ασία έμενε σε σπίτι που του παρείχε η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, έμενε σε ένα από τα δύο διαμερίσματα που είχε αγοράσει στο Χονγκ Κονγκ ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δήλωσε ότι έδωσε εντολή διακοπής για τον μισθό της Ελλάδας, κάτι το οποίο ενόχλησε τον Μπεγιέτη, ο οποίος με τη σειρά του διαμαρτυρήθηκε, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία που είχε κάνει με τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο. Επιπλέον, η εταιρεία έστειλε εξώδικο στον Μπεγιέτη, όπου του ανακοινωνόταν η διακοπή της μισθοδοσίας του από τη μητρική, κατόπιν εισήγησης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν ρώτησε τον πατέρα του για αυτή την απόφαση και οι σχέσεις του με τον Μπεγιέτη έγιναν πολύ τυπικές.

Πρόεδρος: Μετά τo QCM είχατε επικοινωνία;

Τ.Κ.: Μίλησα μόνο με τον πατέρα μου.

Πρόεδρος: Κατηγορείστε ότι προκαλέσατε την απόφαση που οδήγησε τον Ιωάννη Μπεγιέτη και την Ειρήνη Νιώτη στην πλαστογραφία.

Τ.Κ.: Δεν ήξερα για την πλαστογραφία, ούτε ο πατέρας μου ήξερε.

Σε αυτό το σημείο, η Πρόεδρος υπενθύμισε στον κ. Κουτσολιούτσο την απολογία του πατέρα του και ειδικότερα το σημείο στο οποίο είχε αναφέρει ότι ο Μπεγιέτης είχε σκίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Περί συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης

Αναφορικά με την κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης την οποία και δεν την αποδέχεται, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος δήλωσε όταν ήταν στη φυλακή είδε πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις και προσπάθησε να καταλάβει την έννοια. «Είμαι σε εγκληματική οργάνωση, όταν δουλεύαμε για να φέρουμε υπεραξίες; Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς ήμουν συνδιευθυντής. Με ξεπερνά! Ζημείωνα τον εαυτό μου υπέρ της εταιρείας. Δεν έχω πάρει ούτε 1€», ισχυρίστηκε.

Η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής

Επίσης, ο κ. Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε και στην απόφαση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής.

«Το δημοσίευμα της QCM στις 4 Μαΐού 2018, με βρίσκει εν πτήσει, σε προγραμματισμένο ταξίδι στη Σανγκάι, με σκοπό την επέκταση των καταστημάτων Duty Free. […] Όταν βγήκε το report, η μετοχή της εταιρείας την πρώτη ημέρα ήταν -30%. Το μέλημά μου ήταν οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας και η ευρύτερη ομάδα να αντιδράσουμε. Τα καταστήματα υπήρχαν όλα. Βγήκε η ανακοίνωση με τα σημεία πώλησης και τα τηλέφωνά τους.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε άμεση ανταπόκριση. Ζητούσε στοιχεία. Η εντολή μου ήταν ”Δώστε ό,τι στοιχεία ζητάνε” σε ασφυκτικές ημερομηνίες», είπε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και πρόσθεσε «Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επικεντρώθηκε στα ταμειακά διαθέσιμα της μητρικής και της Ασίας. Ζήτησε να λάβει νέες επιβεβαιωτικές επιστολές από τις τράπεζες και να αποσταλούν απευθείας σε εκείνους. Ζήτησε και τα στοιχεία της Ασίας τα οποία δεν έρχονταν. Ήμουν στο Λονδίνο. Δε μπορούσαμε να παρέχουμε τα στοιχεία σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποφασίσαμε να ζητήσουμε την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής στις 25 του μηνός».

«Δεχόμασταν πιέσεις από όλες τις πλευρές και τον τύπο. Αποφασίσαμε να μπει ελεγκτής της ΕΥ για να δούμε τι έγινε. Η ΕΥ είχε καθυστέρηση. Έπρεπε να ελέγξει τα στοιχεία για όλον τον όμιλο. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρότεινε να διαγράψουμε τα διαθέσιμα που υπήρχαν στην Ασία… Περνούσαν οι μέρες και ένας σύμβουλος πρότεινε την Alvarez. Ξεκίνησε με τα στοιχεία του Χονγκ Κονγκ. Τελικά, εκ των υστέρων, όπως αποδείχθηκε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν οι λογιστικές παρατυπίες».

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι όταν ανέλαβε η Price να ολοκληρώσει τον έλεγχο και προχώρησε στο αντίστοιχο report, ένιωσε αγανάκτηση.

Αργότερα, η Πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τον κατηγορούμενο (σ.σ. ο οποίος επαναλάμβανε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τους φέρθηκε με σκληρότητα), τι έπρεπε να κάνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να γίνουν όλα σωστά, δεδομένου ότι ο τότε Πρόεδρός της είχα κατηγορηθεί για καθυστέρηση της διαδικασίας. Ο κατηγορούμενος αποκρίθηκε ότι δεν ξέρει  και ότι η πίεση της Ε.Κ. ήταν ασφυκτική σε όλα τα επίπεδα.

«Η στοχοποίηση του ομίλου δεν είχε προηγούμενο»

Εντούτοις, ο κ. Κουτσολιούτσος συνεχίζοντας την απολογία του έκανε λόγο για την «άνευ προηγουμένου στοχοποίηση του ομίλου». Εύλογα τότε, η Πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε «Από ποιον γίνατε στόχος;». Η απάντηση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου ήταν καταπέλτης.

«Ακόμα και από ανταγωνιστές που τροφοδοτούσαν τον τύπο. Δε θέλω να αναφέρω την επωνυμία τους, αλλά επικοινωνούσαν μέχρι και με τα κεντρικά της Nike», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια ανέφερε και τις τράπεζες. «Οι τράπεζες ικανοποιήθηκαν πρώτες. Τι κρύβεται πίσω από αυτές;», ρώτησε η Πρόεδρος και ο κατηγορούμενος μίλησε για την Εθνική η οποία είχε ζητήσει τα Attica. «Ποιοι ήταν πίσω από την Εθνική;», ρώτησε η Πρόεδρος ακολούθως, αλλά ο κατηγορούμενος περιορίστηκε να πει ότι αυτό τον πόνεσε και τον ενδιαφέρει ως γεγονός.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενά του περί στοχοποίησης, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι μεταξύ αυτών ήταν και οι ομολογιούχοι, οι οποίοι «είναι υπεύθυνοι και για την εξέλιξη της εταιρείας», ενώ υποστήριξε ότι στοχοποίηση υπήρξε και εσωτερικά από την εταιρεία.

Οι ερωτήσεις της εισαγγελέως που άναψαν τα αίματα

Την έντονη αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης του κ. Κουτσολιούτσου, προκάλεσαν ορισμένες ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας.

Ειδικότερα, η Εισαγγελέας μεταξύ άλλων, έκανε ερωτήσεις στον κ. Κουτσολιούτσο, διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το παραπεμπτικό βούλευμα, που περιείχε «δηλώσεις» άλλου κατηγορουμένου από το στάδιο της ανάκρισης, οι οποίες σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης διέφεραν από την μετέπειτα απολογία του εν λόγω κατηγορουμένου. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Κουτσολιούτσου παρενέβη διαμαρτυρόμενος εντόνως κατηγορώντας την εισαγγελέα της έδρας για «παραπλάνηση» του εντολέα του.

Η δίκη της Folli Follie συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:
Δίκη Folli Follie: Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ρίχνει ευθύνες στον πατέρα του – Η οικογένεια ζει με δανεικά

Δίκη Folli Follie: «Πόντιοι Πιλάτοι» ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Τι είπαν στις απολογίες τους

Δίκη Folli Follie: Αναιρέθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών περί αποδέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων

Keywords
folli follie, follie, δραμα, folli follie, follie, εν λόγω, χονγκ κονγκ, duty free, αθηνα, law, email, δίλημμα, συγκεκριμένο, σοκ, ήλπιζα, εταιρεία, κας, ελλαδα, free, τραπεζες, nike, attica, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , χρηματιστηριο, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, το θεμα, γνωση, εθνικη, θεμα, λονδινο, μητερα, πιεση, ρωτησε, ωρα, attica, email, αγνοια, ασια, γεγονος, γονεις, διαστημα, διευθυνση, δεινη, δικη, δίλημμα, δυναμικο, εγινε, ειπαν, ειπε, υπαρχει, ειρηνη, εκθεση, εκκινηση, εν λόγω, εννοια, εξελιξη, εξωδικο, επρεπε, εταιρεία, ιδια, υπηρχαν, ηθικο, εικονα, κας, λεπτομερειες, λογο, μαΐου, μικρο, νομιζα, ομαδα, ομιλος, οικογενεια, πεμπτη, περιφερειακο, προβληματα, ρηξη, ρολο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σοκ, σπιτι, τιμη, τις δυσκολες στιγμες, τριτη, φυλακη, χερι, χονγκ κονγκ, ιωαννης, free, δημητρης, duty free, ερωτησεις, φιλοι, γνωσεις, κορες, law, ταξιδι, θελω να, ξεκινησε
Αναζητήσεις
folli-follie-to-drama-ton-koutsolioutson-pou-zoun-me-daneika-ta-parthia-veli-tou-tzortzi-ston-patera-tou-kai-i-oraiopoiisi-tou-skandalou.htm
Τυχαία Θέματα
Folli Follie, Κουτσολιούτσων, Τζώρτζη,Folli Follie, koutsolioutson, tzortzi