H Tiffany «Céleste» 2024 για big spenders – mononewsTV

Πρόκειται για το απαύγασμα της φινέτσας. Που πλέον μπορούν να αγοράσουν όλο και πιο λίγοι. Και σε αυτό το γεγονός ποντάρουν και ενισχύουν περαιτέρω τα αφεντικά στον όμιλο LVMH του Μπερνάρ Αρνό. Στους big spenders θα απευθύνεται και η νέα σειρά του οίκου Tiffany & Co, (που ανήκει στον LVMH). Η συλλογή υψηλής κοσμηματοποιίας Blue

Book 2024: Tiffany Céleste ή απλώς Céleste 2024 θα παρουσιαστεί στο Λος Άντζελες τις προσεχείς ημέρες.

Για την ακρίβεια, ο Tiffany προγραμματίζει η παρουσίαση να διαρκέσει τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αποκαλυφθούν τα εκατόν πενήντα επτά κομμάτια της συλλογής. Πρόκειται για την ευρύτερη έως σήμερα σειρά του πατροπαράδοτου οίκου. Και επιπλέον, συμπεριλαμβάνει σχέδια που πρόκειται να τιμολογηθούν με την υψηλότερη αξία για Tiffany κόσμημα στη μέχρι σήμερα περιπετειώδη ιστορία του.

Ουράνια έμπνευση

Η μέση τιμή κάθε σχεδίου που θα συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Céleste 2024 βρίσκεται αρκετά πιο ψηλά από αυτά που έχουν συνηθίσει οι πελάτες του Tiffany.

«Υπάρχουν αριστουργήματα που κοστίζουν τρία εκατομμύρια δολάρια, πέντε εκατομμύρια δολάρια…», εξηγεί ο Άντονι Λεντρού. «Και υπάρχουν και αρκετά κομμάτια που βρίσκονται πιο κοντά στο ένα εκατομμύριο ή στα δύο εκατομμύρια».

Εν ολίγοις, η Tiffany & Co ποντάρει απευθύνεται στην ολιγαρχία, το ένα τοις εκατό από την κορυφή του παγόβουνου.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
Keywords
Τυχαία Θέματα