Intralot: H συνεισφορά των θυγατρικών της στη Βουλγαρία στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου

Ανακοίνωση για την συνεισφορά των θυγατρικών της στη Βουλγαρία, Eurofootball και Eurobet, στα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου το 9μηνο, εξέδωσε η Intralot σε συνέχεια χθεσινής ενημέρωσης σχετικά με τη δραστηριότητά της στη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρει:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 24ης Φεβρουαρίου 2020, η εταιρία ΙΝΤΡΑΛΟΤ σημειώνει ότι η συνεισφορά της Eurofootball Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €178,7 εκατ.

στον Κύκλο Εργασιών, σε €14,6 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €7,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €5,8 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.

Επιπλέον, η συνεισφορά του ομίλου Eurobet Ltd στον Όμιλο Intralot για το εννεάμηνο του 2019 ανήλθε σε €43,1 εκατ. στον Κύκλο Εργασιών, σε €4,7 εκατ. στα Κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA), σε €2,1 εκατ. στα Κέρδη μετά από φόρους που κατανέμονται στους μετόχους της μητρικής Εταιρίας, καθώς και σε €20,2 εκατ. στα Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα