Live: Η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Περιστέρι

Την κεντρική, προεκλογική ομιλία του στην Αττική πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Δείτε ζωντανά την κεντρική ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε η κεντρική συγκέντρωση της Αθήνας να πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι,

μια γειτονιά της Δυτικής Αττικής, η οποία το 2015 είχε στραφεί προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η απόφαση ήρθε μετά την οργανωμένη επικοινωνιακή επίθεση του Μαξίμου και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα εναντίον του κ. Μητσοτάκη, με αφορμή την αποστροφή του για τον «ψυκτικό από το Περιστέρι». Αλλά και με το άνοιγμα που επιχειρεί η ΝΔ στον χώρο της Κεντροαριστεράς (μάλιστα για τον λόγο αυτό τονίστηκε ιδιαίτερα από τη ΝΔ η επιλογή η συγκέντρωση να γίνει στον χώρο που φέρει το όνομα του «Ανδρέα Παπανδρέου», κάτι στο οποίο αναμένεται να σχολιάσει ειδικά στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης).

Παράλληλα, η επιλογή του Περιστερίου είχε να κάνει και με το γεγονός πως ο περιοχή στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους από τότε που εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Β΄Αθηνών, αλλά και εκεί που είχε πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις γυναίκες, στην οποία ο κ.Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει τη δέσμευση του πως κανένα παιδί με κυβέρνηση ΝΔ δε θα μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αφήσει πίσω του το διχαστικό δίλημμα του Αλέξη Τσίπρα για την «Ελλάδα των πολλών ή της ελίτ», αλλά και να επικεντρωθεί στην θετική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας.

The post Live: Η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Περιστέρι appeared first on mononews.

Keywords
Τυχαία Θέματα