Tesla: Ανακαλεί 4.000 Cybertrucks επειδή το πεντάλ του γκαζιού μπορεί να κολλήσει

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertrucks του 2024, αφού ανακάλυψε ότι το πεντάλ του γκαζιού μπορεί να κολλήσει, προκαλώντας δυνητικά το όχημα να επιταχύνει ακούσια και να αυξήσει τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Το τακάκι του πεντάλ γκαζιού μπορεί να αποκολληθεί και να παγιδευτεί από την εσωτερική επένδυση, σύμφωνα με μια κατάθεση στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας.

Η ανάκληση αφορά Cybertrucks του έτους 2024 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Νοεμβρίου 2023 και 4 Απριλίου 2024, σύμφωνα με το NHTSA.

Από τη Δευτέρα,

η Tesla δεν γνώριζε καμία σύγκρουση, τραυματισμό ή θάνατο που να σχετίζεται με το θέμα, ανέφερε η NHTSA. Τα Cybertrucks στην παραγωγή είχαν εξοπλιστεί με ένα νέο εξάρτημα πεντάλ γκαζιού μέχρι την Τετάρτη αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με το NHTSA.

Cybertruck

Η Tesla, της οποίας ηγείται ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει το συγκρότημα του πεντάλ γκαζιού δωρεάν.

Ενημερωτικές επιστολές αναμένεται να ταχυδρομηθούν στους ιδιοκτήτες οχημάτων τον Ιούνιο.

Η αυτοκινητοβιομηχανία παρέδωσε την πρώτη ντουζίνα από τα φουτουριστικά pickup Cybertruck στους πελάτες της τον Νοέμβριο, δύο χρόνια πίσω από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, με αβεβαιότητα για το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Ο Μασκ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της μαζικής παραγωγής του οχήματος, λέγοντας κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο τον Οκτώβριο ότι «σκάψαμε τον τάφο μας με την Cybertruck».

Διαβάστε επίσης:

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Νέα επένδυση και επιχειρηματικές συμφωνίες – Οικιστική ανάπλαση στην Βούλα

Χήρα Ναβάλνι: Ο Πούτιν είναι απρόβλεπτος, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Πόσο ακόμη θα αντέχει να φέρνει εις πέρας την αποστολή της;

Keywords
Αναζητήσεις
tesla-anakalei-4000-cybertrucks-epeidi-to-pental-tou-gkaziou-borei-na-kollisei.htm
Τυχαία Θέματα