Αλόνσο: Εδώ θα μείνω!

Με 3 λέξεις «Ηere to stay» o Ισπανός πρωταθλητής ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Aston Martin.

O 42χρονος οδηγός είναι με διαφορά ο πιο παλιός στο σημερινό grid. Παρότι έφυγε και επέστρεψε βρίσκεται από το 2001 στη F1. Έχει εκκινήσει σε 381GP έχει πάρει δυο τίτλους 2005, 2006, 32 νίκες, 22 pole position ενώ έχει ανέβει 106 φορές στο βάθρο. Ο Αλόνσο έχει οδηγήσει στο παρελθόν για την Minardi, τη Renault, τη McLaren,

την Alpine και για τη Ferrari. Αντικατέστησε το Φέτελ πέρυσι στην Aston Martin για την οποία αγωνίζεται και φέτος με επιτυχία. Σε κοινή ανακοίνωση με την ομάδα έγινε γνωστό ότι θα παραμείνει και το 2025 σε ρόλο οδηγού.

Ο διευθυντής της ομάδας της Aston Martin, Mike Krack, δήλωσε σχετικά: «Η συνέχιση της συνεργασίας μας είναι φανταστικά νέα. Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση τους τελευταίους 18 μήνες και μοιραζόμαστε την ίδια αποφασιστικότητα για να πετύχουμε. Ήμασταν σε συνεχή διάλογο τους τελευταίους μήνες και ο Φερνάντο πιστός στον λόγο του: όταν αποφάσισε ότι ήθελε να συνεχίσει τους αγώνες, μίλησε πρώτα μαζί μας.

Ο Φερνάντο έχει δείξει ότι πιστεύει σε εμάς και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Είναι πεινασμένος για επιτυχία, οδηγεί καλύτερα από ποτέ, είναι πιο fit από ποτέ και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνει την Aston Martin ανταγωνιστική δύναμη. Αυτή η συμφωνία με τον Φερνάντο μας οδηγεί στο 2026, όπου ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Honda. Ανυπομονούμε να έχουμε περαιτέρω επιτυχία μαζί». Αξίζει να τονιστεί ότι η προηγούμενη σχέση του Αλόνσο με τη Honda δεν εξελίχθηκε αρμονικά στα χρόνια της McLaren.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό τώρα. Η Aston Martin βρίσκεται πέμπτη στη βαθμολογία των κατασκευαστών με 33 βαθμούς μετά τους τέσσερις πρώτους γύρους του 2024, πίσω από τη Mercedes, τη McLaren, τη Ferrari και την κορυφαία Red Bull.

Διαβάστε επίσης:

Donnie Callaway: Γιατί μπήκε φυλακή ο Αμερικανός «γκουρού» των vintage Ferrari

Η ΒΜW πούλησε 82.700 ηλεκτρικά στο τρίμηνο!

Tesla Model Y: Πισωκίνητo από 49 χιλ. με αυτονομία 600km!

Keywords
Αναζητήσεις
alonso-edo-tha-meino.htm
Τυχαία Θέματα