Χαρδαλιάς: Προστατεύουμε με κάθε τρόπο την υγεία των πολιτών από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

«Οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης είναι πολλαπλές και επιβαρύνουν πολλές πλευρές της καθημερινότητάς μας» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς προσέθεσε μάλιστα:

«Στην Περιφέρεια Αττικής προστατεύουμε με κάθε τρόπο την υγεία των πολιτών από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, όπως την αύξηση του πληθυσμού των κουνουπιών και τους απορρέοντες από αυτήν κινδύνους.

Οι

υπηρεσίες μας, με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, προχωρούν στην χαρτογράφηση των αναγκών σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου και στην υλοποίηση του προγράμματος ψεκασμών με τη χρήση όλων των επιστημονικών εξελίξεων και των σύγχρονων τεχνολογιών. Το πρόγραμμα αυτό θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και στους 66 δήμους της Αττικής μας, για να έχουμε όλοι -πολίτες και επισκέπτες- ένα καλό καλοκαίρι, με υγεία και ασφάλεια».

Σημειώνεται ότι από την προηγούμενη εβδομάδα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής έχουν περάσει στη χαρτογράφηση της Ανατολικής Αττικής, ενώ μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί ο ψεκασμός στα σημεία ενδιαφέροντος όλων των δήμων της περιοχής, τόσο από τα πεζοπόρα συνεργεία, όσο και από εναέρια μέσα (ψεκαστικά ελικόπτερα και drones) στα μη προσβάσιμα σημεία.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Μαρινάκης: Σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη

Βορίδης: Κανένα κεκτημένο δεν δημιουργείται εξαιτίας των τουρκικών ανακοινώσεων

Κατρίνης: Ο πρωθυπουργός έχει επιλέξει τη στρατηγική του φόβου και της πόλωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα