Γιάννης Καραγεώργης: Το εξωδικο στο mononews.gr και η απάντηση μας

Εξώδικο, με αφορμή δυο δημοσιεύματα του mononews.gr απέστειλε ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας HELLAS NET TV και του επικεφαλής της εταιρείας Γιάννη Καραγεώργη.

Στο εξωδικο εκφράζεται η οργή του εφοπλιστή για τα δυο δημοσίευμα του mononews.gr, που όμως βασίστηκαν σε πέρα για πέρα αληθινά γεγονότα.

Το mononews είναι υποχρεωμένο εκ του νόμου να δημοσιεύσει το εξώδικο. Στο τέλος δημοσιεύεται και η απάντηση μας.

Το εξώδικο

1) Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΑΣ NET TV ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «HELLAS NET TV», που εδρεύει στην Αθήνα όπως νόμιμα εκπροσωπείται και

2) Του Ιωάννη Καραγεώργη του Γεωργίου, κατοίκου Αθηνών

ΠΡΟΣ

1) Της εταιρείας με την επωνυμία «Monocle Media Lab – Mononews IKE», που εδρεύει στην Αθήνα, , όπως εκπροσωπείται νόμιμα, ως ιδιοκτήτριας ή/και διαχειρίστριας του ιστοτόπου mononews.gr

2) Την κ. Αλίκη Χατζή, δημοσιογράφο-συντάκτρια του κάτωθι αναφερόμενου από 06-03-2022 δημοσιεύματος και

3) Τον δημοσιογράφο-συντάκτη με το ψευδώνυμο «The Wiseman» του κάτωθι αναφερόμενου από 07-03-2022 δημοσιεύματος

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 2015 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ήτοι, μεταξύ άλλων στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης, εκμετάλλευσης και παραγωγής προς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σας απευθύνουμε την παρούσα κατόπιν της δημοσίευσης στον ιστότοπό σας άρθρων, τα οποία περιέχουν αναφορές ιδιαιτέρως προσβλητικού και δυσφημιστικού περιεχομένου στην εταιρεία μας και στο πρόσωπο του δ/ντος συμβούλου αυτής.

Ειδικότερα, αναφερόμαστε:

α) στο από 06-03-2022 άρθρο της συντάκτριας Αλίκης Χατζή με τίτλο «Ρωσία-ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένος: Προσδοκίες, μύθοι και παιχνίδια με Μαλοφέγίεφ, Καραγεώργη και ολιγάρχες», το οποίο δημοσιεύθηκε κατά την ως άνω ημερομηνία και παραμένει σήμερα αναρτημένο στον ιστότοπό σας στο σύνδεσμο https://www.mononews.gr/politics/rosia-siriza-ke-kamrnenos-prosdokies-mithi-kepechnidia-me-maloregief-ke-oligarches , καθώς και

β) στο από 07-03-2022 άρθρο του συντάκτη με το ψευδώνυμο «The Wiseman» με τίτλο «Τα νέα μπλεξίματα του μίκρο-εφοπλίστή Καραγεώργη, ο deaf maker Κυριακού. Ο Πιτσιλής, ο Σκρέκας και το ένα δισ. ευρώ και τα δύο σταυρόλεξα σε ΑΔΜΗΕ και ΕΥΔΑΠ», το οποίο δημοσιεύθηκε κατά την ως άνω ημερομηνία και παραμένει σήμερα αναρτημένο στον ιστότοπό σας στο σύνδεσμο https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/ta-nea-bleximata-tou-mikro-efoplisti-karageorgi-o-deal-maker-kiriakou-o-pitsilis-o-skrekas-ke-to-ena-dis-evro-ke-ta-dio-stavrolexa-se-admie-ke-evdap .

Επειδή το περιεχόμενο των ανωτέρω δημοσιευμάτων σας είναι άκρως προσβλητικό και συκοφαντικό τόσο για την εταιρεία μας όσο και για τον δ/ντα σύμβουλο αυτής, προσβάλλουν δε βάναυσα την εμπορική πίστη και επαγγελματική φήμη της πρώτης από εμάς, καθώς και την προσωπικότητα και την επαγγελματική υπόληψη του δεύτερου από εμάς, εκ του λόγου ότι στο δημοσίευμά σας περιέχονται απολύτως ψευδείς ισχυρισμοί, ενώ με άκρως προσβλητικό και απαξιωτικό τόνο, επιχειρείτε να συνδέσετε την εταιρεία μας αλλά και τον δεύτερο από εμάς με ενέργειες και πράξεις, οι οποίες, μεταξύ άλλων, συνιστούν βαρύτατα αστικά και ποινικά αδικήματα.

Επειδή συνοδεύεται το πρώτο εκ των ως άνω δημοσιευμάτων σας από την όλως παρανόμως δημοσιευθείσα φωτογραφία του δεύτερου από εμάς, προσβάλλοντας και με αυτόν τον τρόπο, μεταξύ άλλων, την προσωπικότητά του.

Επειδή υπάρχει άμεση ανάγκη άρσης των ανωτέρω προσβολών σας σε βάρος μας και της παράλειψής τους στο μέλλον.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την παράνομη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως

Α) Αποσύρετε/διαγράψετε άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση από τον ιστότοπό σας mononews.gr το προαναφερθέν άκρως προσβλητικό και δυσφημιστικό δημοσίευμα, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας που το συνοδεύει, καθώς και οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμο που παραπέμπει άμεσα ή έμμεσα σε αυτό και

Β) Ανακαλέσετε ρητά τους ανωτέρω ψευδείς, προσβλητικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σας σε βάρος μας, δημοσιεύοντας άμεσα με τη λήψη της παρούσης το ακόλουθο κείμενο στον ιστότοπό σας mononews.gr σε έκταση και μέγεθος ανάλογο με το ανωτέρω άρθρο, το οποίο κείμενο καλείστε επιπλέον να μας κοινοποιήσετε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πληρεξουσίου δικηγόρου μας [email protected] και ειδικότερα:

«Με το παρόν ανακαλούμε ρητά τις ακόλουθες φράσεις : “Καμμένος, Καραγεώργης και άλλοι… Ο Χάνικ κατηγορείται ότι, εργαζόμενος για λογαριασμό του Ρώσου ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ, προσπάθησε να στήσει κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας το 2015, μέσω της συνένωσης οκτώ περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Ως ιδιοκτήτης του καναλιού Hellas Net (που ομολογουμένως βρίσκεται σε παρακμή) εμφανίζεται ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης, κουμπάρος του Μαλοφέγιεφ…………………………… Ο Καραγεώργης συνελήφθη το ίδιο έτος, μετά από ολλανδικό ένταλμα, κατηγορούμενος για απάτες.

Η ελληνορωσική κουμπαριά απασχόλησε τότε όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Τί μπορούσε να συνδέει τον Έλληνα εφοπλιστή με τον Ρώσο κροίσο εθνικιστή; Ήταν τυχαία η παρουσία στον γάμο του Πάνου Καμμένου;” που περιέχονταν σε άρθρο της συντάκτριας Αλίκης Χατζή, το οποίο δημοσιεύσαμε την 06-03-2022 στον ιστότοπό μας mononews.gr, και απολογούμαστε για την τυχόν προσβολή της εμπορικής πίστης και της επαγγελματικής υπόληψης της εταιρείας HELLAS NET και την προσβολή της προσωπικότητάς μας και επαγγελματικής φήμης του κυρίου Ιωάννη Καραγεώργη, δεσμευόμενοι ρητά ότι θα παραλείψουμε οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή ανάλογη δημοσίευση και τυχόν προσβολή των ανωτέρω προσώπων στο μέλλον.

Επίσης, με το παρόν ανακαλούμε ρητά τις ακόλουθες φράσεις και αποσπάσματα “Η ζωή του μικρό-εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη ήταν πάντα γεμάτη …περίεργες συμπτώσεις.

Χρεωκοπίες, κυνήγι από το FBI και τις Ολλανδικές αρχές, απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, πλοία που βυθίστηκαν και άλλα πολλά…….. Ο μικρό-εφοπλιστής πάντα απασχολούσε τον τύπο μέσω αρνητικών για αυτόν γεγονότων. Ίσως το μοναδικό θετικό δημοσίευμα ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν εθεάθη στην Σίφνο με το θηριώδες σκάφος του SILY. Μάλιστα λέγεται ότι ο ίδιος “ειρωνευόταν” άλλους ιδιοκτήτες μικρότερων σκαφών που άραζαν δίπλα του. Η αρνητική δημοσιότητα ξεκίνησε όταν πριν από 35 χρόνια βούλιαξε ένα πλοίο του το “Στολίδι”, με αποτέλεσμα ο Καραγεώργης να καταστραφεί ολοσχερώς……… Το 2016 τον κυνήγησε η Ολλανδική δικαιοσύνη καθώς κατηγορήθηκε για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Τώρα το 2022 ο μικρό-εφοπλιστής εκτίθεται στην ελληνική κοινή γνώμη εξαιτίας εγγράφων που διέρρευσαν από το FBI και το Αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης. Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και του FBI παραπέμπει ευθέως στη σύσταση από τον Hanick του τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet, στο αρχικό διοικητικό συμβούλιο του οποίου εμφανίζεται ως πρώτο όνομα ο ίδιος ο Αμερικανός συλληφθείς. Το περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο Heilasnet με επικεφαλής τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη είχε συνενώσει 10 κανάλια απ’ όλη την Ελλάδα………Να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξει ο μικροεφοπλιστής…” που περιέχονταν σε άρθρο του συντάκτη με το ψευδώνυμο «The Wiseman», το οποίο δημοσιεύσαμε την 07-03-2022 στον ιστότοπό μας mononews.gr, και απολογούμαστε για την τυχόν προσβολή της εμπορικής πίστης και της επαγγελματικής υπόληψης της εταιρείας HELLAS NET και την προσβολή της προσωπικότητας και επαγγελματικής φήμης του κ. Ιωάννη Καραγεώργη, δεσμευόμενοι ρητά ότι θα παραλείψουμε οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή ανάλογη δημοσίευση και τυχόν προσβολή των ανωτέρω προσώπων στο μέλλον».

Γ) Απέχετε από οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή ανάλογη δημοσίευση στον ιστότοπό σας στο μέλλον, καθώς και από οποιαδήποτε προσβολή ή δυσφήμιση της εταιρείας μας ή/και του δευτέρου ημών.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας με τα ανωτέρω ΑΜΕΣΑ με την λήψη του παρόντος ότι θα προβούμε άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον όλων των αρμοδίων διοικητικών και εισαγγελικών αρχών, αλλά και ποινικών και αστικών δικαστηρίων για τη διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

H απάντηση του mononews

Η εταιρεία HELLASNET μας έστειλε το παραπάνω εξώδικο, τη ίδια στιγμή που το mononews.gr δεν έκανε τίποτε άλλο από το να δημοσιεύσει στα δυο του κείμενα πραγματικά γεγονότα.

Για παράδειγμα όσον αφορά το κείμενο της δημοσιογράφου του mononews.gr κ. Αλίκης Χατζή, αναφέρθηκε στην υπόθεση που δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες πριν και αφορούσε την σύλληψη του τέως στελέχους της εταιρείας Hellas NET ενός Αμερικανού υπηκόου.

Πρόκειται για μια είδηση που δημοσιοποιήθηκε από το FBI και έλαβε μεγάλη δημοσιότητα στην Ελλάδα.

Επίσης το δημοσίευμα έκανε αναφορά στην κουμπαριά του εφοπλιστή Καραγεώργη με τον Ρώσο επιχειρηματία Μαλοφέγιεφ.

Αναφέρθηκε επίσης στην φιλιά του με τον τέως υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Και τα δυο είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα.

Η στήλη Wiseman επίσης δεν έκανε τίποτε άλλο πάρα να αναφερθεί με ακρίβεια σε γεγονότα του παρελθόντος.

Όπως για παράδειγμα προ 35 ετών τότε που χάθηκε το πλοίο Στολίδι και στην περιπέτεια του με τις Ολλανδικές δικαστικές αρχές.

Για την ακρίβεια πριν από 35 περίπου χρόνια, το όνομα του Γιάννη Καραγιώργη εμφανιζόταν ως εκείνο ενός πολλά υποσχόμενου πλοιοκτήτη που έμπαινε δυναμικά στην εφοπλιστική σκακιέρα.

Τότε είχε τη ναυτιλιακή εταιρεία Silver Carriers, η οποία διαχειριζόταν στόλο από 13 πλοία δεξαμενόπλοια και φορτηγά.

Ένας αριθμός που στην περίπτωσή του αποδείχθηκε γρουσούζικος το 1994, η χρονιά που θα σήμαινε την επιχειρηματική του καταστροφή και εκείνη που θα τον οδηγούσε στην έξοδο από τη ναυτιλία.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπερδεξαμενόπλοιό του με το όνομα «Στολίδι» είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 20 ναυτικών, ενώ και ο ίδιος βρέθηκε να παλεύει μόνος σε έναν ωκεανό από χρέη και αγωγές.

Έναν χρόνο μετά το ναυάγιο, οι δανείστριες τράπεζες, όπως η Bank Bruxelles Lambert (που μετέπειτα απορροφήθηκε από την ING), η γαλλική Banque Paribas (μετέπειτα BNP) και η γερμανική Berliner Bank AG, έκαναν απαιτητά τα δάνειά τους.

Του κατάσχεσαν τα πλοία και επεκτάθηκαν και στην προσωπική του περιουσία.

Μάλιστα η γερμανική τράπεζα είχε στραφεί νομικά κατά ναυλομεσίτριας εταιρείας, η οποία είχε αποτιμήσει την αξία επτά πλοίων του Ελληνα πλοιοκτήτη και που, βάσει αυτής της αποτίμησης, έγινε και η χρηματοδότηση από τους Γερμανούς – προφανώς τα καράβια άξιζαν πολύ λιγότερο από την αποτίμηση.

Ο Καραγιώργης έχασε τα πάντα, ακόμη και την προσωπική του περιουσία.

Και ως επιστέγασμα της οικονομικής καταστροφής ακολούθησε το διαζύγιό του με την πρώτη του σύζυγο, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Ο πεθερός του μάλιστα, ιδιαίτερα ευκατάστατος, ήταν εκείνος που είχε χαρίσει το ακίνητο στο οποίο στεγάστηκε η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Η Ολλανδία και τα 3 αδικήματα

Σας θυμίζουμε ότι το 2016 ο Γιάννης Καραγεώργης κατηγορήθηκε από τους Ολλανδούς για 3 αδικήματα.

Στις 28 Νοέμβριο του 2016 , το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ’ αριθμ. 1751/2016 απόφασή του, έκρινε ότι δεν πρέπει να εκδοθεί στην Ολλανδία ο 66χρονος εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης, προκειμένου να δικαστεί για ένα από τα τρία αδικήματα που τον εκζητούν οι ολλανδικές δικαστικές αρχές.

Μάλιστα τότε είχε ως δικηγόρους τους διάσημους ποινικολόγους Ηλία Αναγνωστόπουλο και Γιάννη Ματζουράνη.

Όπως είναι γνωστό, οι ολλανδικές αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εν λόγω εφοπλιστή και στο πλαίσιο αυτό συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Το ένταλμα εκδόθηκε καθώς από τις ολλανδικές δικαστικές αρχές εκκρεμούν σε βάρος του τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης και τον εκζητούσαν προκειμένου να δικαστεί.

Οι σε βάρος του κατηγορίες σχετίζονται με εικονικές συναλλαγές, ύψους περίπου 12,5 εκατ. ευρώ, με προβληματικές απογραφές κινητής και ακίνητης περιουσίας και με «δόλια πτώχευση» γαλακτοβιομηχανίας παιδικού γάλακτος σε μορφή σκόνης, που είχε εξαγοράσει το 80% των μετοχών της.

Από τα ελληνικά δικαστήρια, ο εν λόγω εφοπλιστής αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων (εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα).

Οι Έλληνες δικαστές έκαναν μερικά δεκτό το αίτημα των ολλανδικών αρχών και τάχθηκαν υπέρ της έκδοσης του Ιωάννη Καραγιώργη, μόνο για το αδίκημα της απάτης και όχι για τα υπόλοιπα δύο αδικήματα.

Επί της εφετειακής απόφασης ασκήθηκε έφεση από τον εφοπλιστή στον Άρειο Πάγο και έγινε δεκτή η έφεση.

Οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι η πράξη με την οποία βαρύνεται ο κ. Καραγεώργης, δεν αφορά απάτη, αλλά δόλια χρεοκοπία, που είναι πλημμέλημα κατά τον Ποινικό Κώδικα.

Συνεπώς, με απώτατο χρόνο τέλεσης του επίμαχου αδικήματος τον Απρίλιο του 2011, αυτό (το αδίκημα) έχει περιέλθει σε παραγραφή (5ετία), ενώ αίρει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2010, την εποχή που ο Γιάννης Καραγιώργης είχε τη ναυτιλιακή εταιρεία Gramen Shipping and Trading Inc.

Άγνωστο πώς και γιατί, αποφάσισε να εξαγοράσει την ολλανδικών συμφερόντων εταιρεία παραγωγής γάλακτος σε σκόνη για παιδιά, τη Lyempf, η οποία λόγω μιας άστοχης, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, επενδυτικής κίνησης το 2007, έφτασε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου εκείνης της εποχής έκαναν λόγο για «Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος θέλει να κερδίσει μια θέση στη βιομηχανία τροφίμων», χωρίς, όμως, να τον κατονομάζουν, τονίζοντας ότι «η Gramen παίρνει την πλειοψηφία των μετοχών ενισχύοντας τη ρευστότητα της εταιρείας.

Βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα τα νέα κεφάλαια θα επενδυθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής και στην έρευνα».

Ο Έλληνας επιχειρηματίας μέσω της ναυτιλιακής αποκτά το 80% της ολλανδικής εταιρείας.

Έναν περίπου χρόνο αργότερα η εταιρεία έρχεται αντιμέτωπη με την πτώχευση.

Τότε ο Έλληνας μεγαλομέτοχος αποχωρεί και πυροδοτεί έναν δικαστικό αγώνα σε βάρος του που καταλήγει στην έκδοση διεθνούς εντάλματος για τη σύλληψή του, κατηγορούμενος για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.

Ο ίδιος, βέβαια, μετά τη σύλληψή του και μέσω ανακοίνωσης υποστηρίζει ότι αγνοούσε πλήρως την ύπαρξη εντάλματος εις βάρος του, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του κατά του αρμόδιου εισαγγελέα που δεν τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις αλλά εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Τονίζει επίσης ότι δεν ευσταθεί ότι είναι αγνώστου διαμονής, ενώ χαρακτηρίζει τη σύλληψή του «τυπική».

Keywords
εξωδικο, εξωδικο, ανωνυμη εταιρεια, υπουργειο δικαιοσυνης, εν λόγω, hellas, net, αθηνα, media, εταιρεία, ήτοι, καμμενος, https, νέα, αδμηε, ευδαπ, ρητά, συλληψεις, fbi, πτώχευση, καλοκαιρι, ελλαδα, ηπα, ημών, τραπεζες, ing, bnp, εμφάνιση, χρεοκοπια, εθνικη τραπεζα, συριζα, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, απογραφη 2011, πανελληνιες 2011, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, εκλογες ηπα, αστυνομικο τμημα, αδμηε, ήτοι, ημερομήνια, πτώχευση, ρητά, βερολινο, γνωμη, δανεια, εμπορικη, ηπα, ολλανδια, παιχνιδια, πλαισιο, τα νεα, φιλια, φρασεις, φωτογραφια, fbi, net, nea, αρθρο, ανοιξη, αφορμη, βρισκεται, γεγονοτα, γεωργιου, γλυφαδα, δευτερο, δωσει, δικτυο, δολια, εγινε, ευρω, υπαρχει, εμμεσα, εν λόγω, εμφάνιση, εποχη, επτα, ερχεται, εταιρεία, ετων, ετος, εφοπλιστης, ζωη, ιδια, ιδιο, ημών, υποθεση, θετικο, κειμενο, κυνηγι, ληψη, λογο, μυθοι, μικρο, μορφη, ναυτιλια, παντα, οκτω, ονομα, παιδια, περιφερειακο, πιστη, πλοια, πλοιο, προβληματα, συζυγο, συλληψη, σιφνο, σπιτι, σταυρολεξα, τεως, τμημα, τρια, φημη, φορτηγα, χαθηκε, ωρες, deal, dio, ελληνικα, ena, hellas, https, χωρα, ιδιαιτερα, υπουργειο, κειμενα, κυριακου, law, media, mikro, οργη, τραπεζα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα