Η Variety Cruises στηρίζει το Όραμα Ελπίδας

Ενημερωτική συνάντηση με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της έδρας του ομίλου Variety Cruises, που διοικείται από την τρίτη γενιά της οικογένειας Βενετόπουλου. Οι συμμετέχοντες που πληρούν το ηλικιακό κριτήριο, πραγματοποίησαν την εγγραφή στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών κι έγιναν εθελοντές

δότες.

Μεταξύ αυτών και ο προέδρος του ομίλου, Φίλιππος Βενετόπουλος. Ο ίδιος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς, έδωσε το παράδειγμα και δήλωσε πως «ήταν μία συγκινητική παρουσίαση, καθώς δεν ήμαστε όλοι ενήμεροι για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό προσπαθούμε ως εταιρεία να ερχόμαστε σε επαφή με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και εθελοντικές οργανώσεις, ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Έχουμε το δικό μας μη κερδοσκοπικό πυλώνα, Variety Cares, με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε σε άλλα πεδία, με τις δράσεις EDUCATION 4ALL, CLEAN OCEANS 4ALL και το GENDER EQUALITY 4ALL. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις παραπάνω δράσεις και συνεργασίες, όπως και αυτή με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Θυμίζουμε ότι ο όμιλος της Variety Cruises συνεισφέρει ενεργά ενισχύοντας κοινότητες που διαβιούν σε περιοχές με αντίξοες συνθήκες από το 2021, με την ίδρυση της ΜΚΟ «Variety Cares», που προάγει τους καθαρούς ωκεανούς, την ισότητα των φύλων, και την εκπαίδευση για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα