Η εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη έκανε πρόταση 10 εκατ. δολαρίων στην Άμπερ Χερντ

Δυναμικά στην διεκδίκηση της Άμπερ Χερντ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό μπαίνει ο Έλληνας παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης.

Μετά την πρόταση ύψους 8,86 εκατ. δολαρίων που δέχτηκε η Χολιγουντιανή σταρ από την Zen Models για να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, ο Δημήτρης Σειρηνάκης τινάζει την μπάνκα στον αέρα για να «ψήσει» την γνωστή ηθοποιό και πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ, να υπογράψει στη Sirina.

Όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου στο Twitter, ο Έλληνας παραγωγός διατίθεται να δώσει έως και 10 εκατ. δολάρια προκειμένου να πείσει την Άμπερ Χερντ να πει το «ναι», ενώ προσφέρει ως bonus και μια συλλεκτική Ford Μustang του 1967.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός.

Official proposal by Dimitris Sirinakis to @realamberheard offering 10 million dollars + a 1967 Ford mustang fastback for starring in Sirina Entertainment's next erotic moviehttps://t.co/UOO0kVnyJ5#Sirinaclub #amberheard #fordmustang #CNN #tmz #newyorktimes pic.twitter.com/mSknn7X6X2

Sirina Entertainment (@sirinaclub) August 22, 2022

Σε δύσκολη θέση η Άμπερ Χερντ

Η ζωή της πρωταγωνίστριας του «Aquaman» έχει αλλάξει άρδην το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά την έκβαση της πολύκροτης δίκης μεταξύ της ίδιας και του Τζόνι Ντεπ. Η Άμπερ Χερντ καλείται να καταβάλει στον Ντεπ αποζημίωση 8.265.000 ευρώ, διότι τον δυσφήμισε υποστηρίζοντας ότι τη χτυπούσε.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, μέσω των δικηγόρων της, η ηθοποιός δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό στον πρώην σύζυγό της και κινδυνεύει με πτώχευση. Μάλιστα η ίδια πούλησε πριν λίγο καιρό ένα πολυτελές σπίτι στην πεδιάδα της Γιούκα στην Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό.

Διαβάστε επίσης:

Η SEC κάλεσε για εξηγήσεις τους ιθύνοντες του Twitter – Αιτία οι πλαστοί λογαριασμοί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρη Σειρηνάκη, Άμπερ Χερντ,dimitri seirinaki, aber chernt