Κορονοϊός: Η Lufthansa ετοιμάζει αερογέφυρα για την τροφοδοσία της Γερμανίας

Η μεγαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρία ετοιμάζεται να συμβάλλει με καινοτόμο τρόπο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων καθημερινότητας που προκαλούνται από την πανδημία

Όπως έγινε γνωστό, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση της Γερμανίας, προκειμένου να οργανώσει μια «αερογέφυρα», η οποία θα έχει στόχο να εξασφαλίζει ότι όλα τα απαραίτητα αγαθά θα συνεχίσουν να φθάνουν στη Γερμανία

κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της εταιρίας.

Ο επικεφαλής της Lufthansa, Κάρστεν Σπορ δήλωσε συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Bild ότι, με βάση αυτό τον σκοπό, η αεροπορική εταιρία ετοιμάζεται να αναπτύξει τους στόλους 747 και Lufthansa Cargo, ενώ παράλληλα προχωρά στις απαραίτητες προσαρμογές, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκές προσωπικό.

«Η Lufthansa θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει πως οι εφοδιαστικές αλυσίδες που τροφοδοτούν τον πληθυσμό της Γερμανίας μπορούν να διατηρηθούν διά αέρος», δήλωσε. «Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για μια αερογέφυρα για όλη τη Γερμανία».

Η αρχική «αερογέφυρα» ήταν η επιχείρηση του 1948-1949 από τους δυτικούς συμμάχους για την παροχή προμηθειών στο Δυτικό Βερολίνο μετά τον αποκλεισμό του από τις σοβιετικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα