Κρατούμενος για τη δολοφονία Λυγγερίδη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε, κατά πληροφορίες, ένας από τους προφυλακισθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος με το παρατσούκλι «Κοκός», σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη κρίση πανικού όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, άρχισε να αυτοτραυματίζεται με τηλεκάρτα.

Η ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκε άμεσα την απόπειρα του άνδρα, μέσα από τις κάμερες. Ο 31χρονος διακομίστηκε στο «Σωτηρία» και είναι εκτός κινδύνου.
Προφυλακιστέοι

πέντε από τους κατηγορουμένους

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί 31 από τους συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού. Από αυτούς οι πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ανάμεσά τους ο «Κοκός» και ο μάνατζερ τράπερ.

Ο μάνατζερ μάνατζερ γνωστού τράπερ, που φέρεται να είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών, μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος αν και ο ίδιος αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται.

Αντιθέτως, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ανηλίκων ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ ένας ακόμη κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αντιμετώπιζε σωρεία αδικημάτων και σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν στο Λονδίνο

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες

Στο πικ η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Keywords
Αναζητήσεις
kratoumenos-gia-ti-dolofonia-lyngeridi-ekane-apopeira-aftoktonias.htm
Τυχαία Θέματα