Μαρίνα Σάττι (Eurovision): Η απάντηση για τις γκριμάτσες και το χασμουρητό την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε μετά τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, ειδικά την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί το Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ενώ η εκπρόσωπος του Ισραήλ απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Μαρίνα Σάττι καταγράφεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες.

Μάλιστα κάποια στιγμή η τραγουδίστρια

ξάπλωσε στον πάγκο δείχνοντας σαν να την πήρε ο ύπνος.

Με ένα βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram η Μαρίνα Σάττι τόνισε πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και σημείωσε πως η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην Eurovision.

H ίδια σημείωσε πως έκανε πρόβες όλη την Παρασκευή έχοντας κλειστό το κινητό της και δεν γνώριζε ότι το θέμα είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Σημείωσε πως «δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν» και συνέχισε λέγοντας πως «νομίζω ότι όλες τις ημέρες που είμαστε εδώ και όλη η ελληνική αποστολή έχει φέρει θετική ενέργεια και χαρά».

Κατέληξε λέγοντας πως «είμαστε εδώ για τη μουσική, έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Διαβάστε επίσης

Ο Κασσελάκης τσαμπουκάς, ο Πολάκης κομιστής της υπέρτατης αλήθειας κι ένα κόμμα σε παραζάλη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου

Met Gala: Πόσα λεφτά σήκωσε το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γκαλά

Keywords
Αναζητήσεις
marina-satti-eurovision-i-apantisi-gia-tis-gkrimatses-kai-to-chasmourito-tin-ora-pou-milouse-i-tragoudistria-tou-israil.htm
Τυχαία Θέματα