#μένουμεσπίτι: Βιντεοκλήσεις Μητσοτάκη με Τσίπρα και Γεννηματά για την επέλαση του κορονοϊού

Ραντεβού στους υπολογιστές τους έχουν σήμερα, Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο επαφών που ξεκινά ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα εξαιτίας του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού, η συζήτηση Μητσοτάκη – Τσίπρα θα

γίνει με βιντεοκλήση, στις 18:00, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες «Μένουμε σπίτι».

Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα έχει βιντεοκλήση με την Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ραντεβού με τον κ. Τσίπρα προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του γγ του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον διευθυντή του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Καλογήρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Καλόγηρου επικοινώνησε με τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λίγο αργότερα από το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις 18:00 με βιντεοκλήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα