Νέες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μουτίδου: «Η Ελένη Καστάνη μάς είχε κάνει μαύρη τη ζωή» (video)

11:47 1/2/2021 - Πηγή: Mononews

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συνεργασία της που είχε με την ηθοποιό Ελένη Καστάνη προχώρησε η Σοφία Μουτίδου, μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών για λεκτική, ψυχική και σωματική βία, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Ελένη Καστάνη, λέγοντας πως είχε περάσει πολύ άσχημα.

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη,

η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν, ‘τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες’… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία», δήλωσε η Σοφία Μουτίδου, η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα του mononews100 με τους 100 πιο επιδραστικούς Έλληνες για το 2020.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι: «Ένας συνάδελφος στον θίασο του ‘Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα ‘Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα’; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Δείτε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου:

Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε επίσης:

Συνήγορος Κώστα Σπυρόπουλου: Να σταματήσουν οι «τηλεδικίες» – Απαγορεύει αναφορές στο όνομά του

#Εimasteoloimazi: Οι Έλληνες ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν μήνυμα κατά της βίας

«Λύγισε» η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα