Νέος πρόεδρος του ΔΑΑ «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Γιώργος Αρώνης.

Ο πρώην Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Γιώργος Αρώνης είναι η επιλογή της κυβέρνησης για τη θέση του νέου προέδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο κ. Αρώνης, ο οποίος θα αντικαταστήσει στη θέση τον καθηγητή Δημήτρη Δημητρίου, αποχώρησε στις αρχές του χρόνου από τη θέση του Αναπληρωτή CEORetail

and Wholesale Banking της Alpha Bank. Ο νέος πρόεδρος του ΔΑΑ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ΑΒΝ ΑΜRO στην Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι τη θέση του γενικού διευθυντή καταναλωτικής πίστης. Το 1999 βρέθηκε στην Εθνική Τράπεζα και το 2002 έγινε γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της τράπεζας. Το 2004 μεταπήδησε στην Alpha Bank, ως επικεφαλής της λιανικής τραπεζικής. Το 2006 ανέλαβε εντεταλμένος γενικός διευθυντής και το 2008 γενικός διευθυντής. Τον Μάρτιο του 2017 τοποθετήθηκε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Από το 9μελές διοικητικό συμβούλιο του αεροδρομίου της Αθήνας, πέρα από τον πρώην πρόεδρο Δ. Δημητρίου, πρόκειται να αντικατασταθούν και οι Π. Παυλόπουλος, Ν. Πρωτονοτάριος και Σ. Παπακωνσταντίνου, από τους Δημήτρη Διακόπουλο, Κλαίρη Σινιανιότη και Κώστα Κόλλια, πρόεδρο του ΟΕΕ.

Την πρόταση της κυβέρνησης υπέγραψαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Οικονομικών. Απομένει η έγκριση από το δ.σ. του «Ελ. Βενιζέλος», η οποία αναμένεται σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα