Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος εντάχθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος... διέβη τον πολιτικό Ρουβίκωνα και από πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Καραμανλή, είχε εδώ και χρόνια αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά πράγματα, αν και ήταν μέχρι σήμερα σύμβουλος του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή.

Το όνομα του κ. Σπηλιωτόπουλου είχε ακουστεί και για υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο

του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει υπάρξει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ήταν επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 για το Δήμο Αθηναίων. Ο Σπηλιωτόπουλος έχασε τις εκλογές, ερχόμενος τρίτος στον α’ γύρο με 16,9%.

Στις εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000 ο Σπηλιωτόπουλος εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής μέσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο Σπηλιωτόπουλος κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2004 στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθηνών. Η Νέα Δημοκρατία επικράτησε του ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να εκλεγεί ως δεύτερος σε ψήφους βουλευτής στην περιφέρεια.

Αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αναλάβει κάποια θέση στην κυβέρνηση που σχημάτισε ο Καραμανλής αμέσως μετά τις εκλογές.

Στις εκλογές του 2007 ο Σπηλιωτόπουλος επανεκλέχθηκε στην ίδια περιφέρεια αλλά ερχόμενος έκτος σε ψήφους για το κόμμα του.

Το Νοέμβριο του 2011 κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ο Σπηλιωτόπουλος συνέταξε με άλλους 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρόταση για δημιουργία διακομματικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, η οποία απορρίφθηκε από την ηγεσία του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες εφοπλιστές: Συμφέρουσες πωλήσεις στην αγορά των τάνκερ
Aegean Airlines: Γιατί θα μπορούσε να είναι κορυφαίος στόχος εξαγοράς – Άμεση ανάλυση
Στέλιος Βυτόγιαννης (Astir Vitogiannis): Η μικρή οικογενειακή επιχείρηση που έφτασε να αξίζει €136 εκατ.
 

Keywords
Αναζητήσεις
o-aris-spiliotopoulos-entachthike-sto-epikoinoniako-epiteleio-tou-stefanou-kasselaki.htm
Τυχαία Θέματα