Ο οίκος Christofle εμπνέεται από το Roland Garros

Για τη νέα του συλλογή σε τόνους της terracotta, ο οίκος – συνώνυμο με την πολυτέλεια ενώνει δυνάμεις με το French Open για να δημιουργήσει μια special edition της εμβληματικής συλλογής φαγητού “Mood“.

Η θήκη σε σχήμα αυγού του σετ Mood το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο: στο εσωτερικό, ένα επάργυρο σετ μαχαιροπήρουνων για έξι άτομα είναι αποθηκευμένο κατακόρυφα

– καθιστώντας το λειτουργικό, ενώ παραμένει ένα μικρό έργο τέχνης στο κέντρο του τραπεζιού.

Η επική σειρά “Mood” έκανε το ντεμπούτο της το 2015 και σε λιγότερο από 10 χρόνια έγινε ένα από τα bestseller κομμάτια της. Στα χρόνια από την κυκλοφορία του, ο οίκος Christofle συνεργάστηκε με διάφορους που προσέθεσαν σε αυτό τη δική τους δημιουργική υπογραφή: το 2019, ήταν ο Pharrell Williams και ο Γάλλος σεφ Jean Imbert – ο ηγέτης πίσω από το εστιατόριο του Williams στο Miami, Swan – με αποτέλεσμα ένα κίτρινο, λακαρισμένο εξωτερικό.

Τώρα, ο οίκος Christofle ενώνει δυνάμεις με το αγαπημένο στο κοινό, γαλλικό τουρνουά τένις Roland-Garros, δημιουργώντας μια ειδική έκδοση “Mood” σετ, παράλληλα με μια καμπάνια που ενώνει τον κόσμο της γαστρονομίας με αυτόν του αθλητισμού.

Για την ίδια τη συλλογή, η συνεργασία εμπνέεται από το χώμα που φαίνεται στα γήπεδα. Αυτός ο τόνος από terracotta εφαρμόζεται σε όλη την εξωτερική επιφάνεια του δοχείου σε σχήμα αυγού και είναι διαθέσιμος σε τρία μεγέθη: το “standard Mood” και τις εκδόσεις “Party” και “Coffee”.

Στην καμπάνια στην αυλή συμμετέχουν οι Laszlo Badet και Alice Moireau – και οι δύο ανερχόμενες φιγούρες της γαλλικής γαστρονομικής σκηνής. Στις εικόνες, το ζευγάρι απεικονίζεται να αγωνίζεται σε έναν ελαφρώς διαφορετικό διαγωνισμό: «The Grand Slam of Good Manners».

Και, κάπως έτσι, με κολαρισμένες πλισέ φούστες και άψογα γείσα, οι δύο νεαρές αθλήτριες ανταγωνίζονται μπροστά στο κοινό του οίκου.

Να σημειωθεί, πως η εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης συλλογή “Roland-Garros Mood” θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο στο Roland-Garros, στην μπουτίκ Grande, καθώς και σε μια επιλογή από μπουτίκ Christofle σε όλο τον κόσμο.

//

www.christofle.com

Διαβάστε επίσης:

Τα ηχεία της Goldmund επαναπροσδιορίζουν την πολυτέλεια στο interior design

O designer Benjamin Fainlight ανεβάζει ταχύτητες με τον Rolls-Royère

Στον Riken Yamamoto το βραβείο αρχιτεκτονικής Pritzker 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα