Ποια ανερχόμενα ταλέντα θα βραβευθούν στο Φεστιβάλ των Καννών με το Trophee Chopard

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δύο νέων ανερχόμενων ταλέντων του Διεθνούς Κινηματογράφου που θα βραβευθούν στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών με το Trophee Chopard.

H Ακαδημία των Τροπαίων ψήφισε την ηθοποιό Sophie Wilde και τον ηθοποιό Mike Faist ως τους δύo που θα βραβευθούν φέτος στη διάρκεια του Φεστιβάλ, με ανάδοχο τη λαμπερή Demie Moore που αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να γίνει η νονά των ανερχόμενων ταλέντων της νέας γενιάς.

Η Demmie Moore

Τα

βραβεία αυτά που απονέμονται κάθε χρόνο από το 2001 απονέμονται σε δύο ηθοποιούς με πολλά υποσχόμενη καριέρα σε επίσημο δείπνο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Η φετινή απονομή θα γίνει στις 17 Μάϊου.

Η Sophie Wilde εμφανίσθηκε πρόσφατα στις οθόνες ως πρωταγωνίστρια του ‘Talk to me’. Χαρακτηρίσθηκε ως ‘η πιο τρομακτική ταινία τρόμου του 2023’ και σύντομα έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς.

H Sophie Wilde κέρδισε βραβείο AACTA ‘για Καλύτερο Γυναικείο Ρόλο’ για την ερμηνεία της και ήταν υποψήφια σε μια κατηγορία που περιελάμβανε την Cate Blanchett και την Sarah Snook, και ήταν υποψήφια για το βραβείο ΕΕ Rising Star των BAFTA. Στη συνέχεια θα εμφανισθεί στο Babygirl, μαζί με την Nicole Kidman και τον Harris Dickinson.

Επιπλέον, η Sophie Wilde πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο Everything Now για το Netflix, σε σενάριο του Ripley Parker, στο οποίο η ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο της Mia, απέναντι από τον Stephen Fry. H σειρά αποθεώθηκε από τους κριτικούς, με την ερμηνεία της να λαμβάνει ιδιαίτερους επαίνους. Εμφανίσθηκε επίσης στο Boy Swallows Universe επίσης του Netflix, δίπλα στην Phoebe Tonkin.

Άλλες ταινίες που έχει κάνει είναι τα You don’t know me, Tom Jones, The Portable Door και Eden. Απόφοιτος του NIDA to 2019, η Sophie Wilde έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή της Όπερας του Σίδνεϋ ως Οφηλία στην παραγωγή του Άμλετ της Bell Shakespeare Company.

O έτερος βραβευόμενος είναι ο Mike Faist που εμφανίζεται πιο πρόσφατα στο δράμα τένις του Luca Guadagnino ‘Challengers’ μαζί με τους Zendaya και Josh O’Connor. Θα εμφανισθεί επίσης το καλοκαίρι στο The Bikeriders, μια ταινία σε σκηνοθεσία Jeff Nichols με πρωταγωνιστές τους Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer και Norman Reedus.

Οι προηγούμενες ταινίες του περιλαμβάνουν τα West Side Story, Wilding, The Grief of Others, The Atlantic City Story και Pinball: The Man who saved the Game.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεταξύ αυτών που βραβεύθηκαν με Trophee Chopard στην αρχή της καριέρας τους ήταν η Marion Cotillard, η Lea Seydoux, η Diane Kruger, ο Niels Schneider, η Florence Pugh, η Jessica Buckley που προτάθηκαν για Όσκαρ λίγους μόλις μήνες μετα την απονομή του Trophee Chopard.

Διαβάστε επίσης:

O πολυπόθητος Χρυσός Φοίνικας του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Η Zendaya έκλεψε την παράσταση στο φετινό Met Gala με μία μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

Ο διάσημος φωτογράφος Nikolai von Bismarck φωτογραφήθηκε με τη Σήλια Κριθαριώτη και φόντο την Ακρόπολη

Keywords
Αναζητήσεις
poia-anerchomena-talenta-tha-vravefthoun-sto-festival-ton-kannon-me-to-trophee-chopard.htm
Τυχαία Θέματα