Προτάσεις από Ισπανία και Ελλάδα!

Πέρασε τη Δευτέρα η δυάδα του MONOBET!

Στο ταμείο οδήγησε η δυάδα του MONOBET τη Δευτέρα με το Goal+Over στο ματς Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (με απόδοση 1,52) και τον «άσο» της Φιορεντίνα (με απόδοση 1,58) κόντρα στην Μόντζα.

Σήμερα θα ασχοληθώ με το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει τον τίτλο και προετοιμάζεται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο. Το Σάββατο έκανε περίπατο στην έδρα της Γρανάδα και κέρδισε με 0-4.

Μία ημέρα νωρίτερα η σημερινή αντίπαλός της, η Αλαβές, ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Χιρόνα.

Η Ρεάλ είναι φαβορί για τη νίκη, σε ένα ματς όπου λογικά σημειωθούν αρκετά γκολ. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 2,5.

Ανοιχτό παιχνίδι βλέπω να γίνεται μεταξύ της Χιρόνα και της Βιγιαρεάλ. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση αλλά δέχονται και γκολ. Η Χιρόνα προηγήθηκε 2 φορές στην έδρα της Αλαβές και τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Έπεσε από τη 2η θέση της βαθμολογίας στην οποία ανέβηκε η Μπαρτσελόνα. Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 3-2 από τη Θέλτα στο Βίγκο. Συνδυάζω το Over με το Goal.

Δυάδα για τα ντέρμπι της Super League

Αύριο είναι πιθανό να κριθεί το πρωτάθλημα στη Super League. Καθοριστικής σημασίας είναι τα 2 ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στο Φάληρο για να παραμείνει στην κορυφή και ουσιαστικά να εξασφαλίσει τον τίτλο, αφού στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην OPAP Arena με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός θα «χτυπήσει» το ματς αφού θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα για να εξασφαλίσει μέσω του πρωταθλήματος το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αποφεύγω το σημείο και ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

Στο άλλο ντέρμπι, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει στο Καραϊσκάκη.

Πήρε τα 2 ντέρμπι στην έδρα του με την ΑΕΚ 3-2 και τον Ολυμπιακό 2-0. Μπορεί να «καθαρίσει» και το τρίτο. Ο Παναθηναϊκός είναι απογοητευμένος από την απώλεια του πρωταθλήματος και δεν θα αδιαφορήσει αφού κι αυτός, όπως και ο Ολυμπιακός, θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα.

Περισσότερο όμως έχει το μυαλό του στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Ποντάρω στον «άσο» του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Τα δύο κρίσιμα ντέρμπι της Super League με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έχοντας τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επένδυσα σε μια εξίσου μεγάλη στην Αγγλία

Keywords
Τυχαία Θέματα